Christina Schollin ord om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har dejtat sedan ett tag tillbaka och tillsammans befinner de sig nu i Spanien. Efter att Pernilla delade en bild på henne och pojkvännen kommenterade Christina Schollin bilden med de starka orden.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, avslöjade vem hennes nya kärlek är i våras, även om dottern Bianca Ingrosso, 26, avslöjat tidigare än det att hennes mamma dejtat någon ett tag.

Men, det var först när Pernilla själv bröt tystnaden om den mystiske mannen som vi fick veta vem det verkligen var. Hennes nya kärlek heter som bekant Christian Bauer och paret verkar vara lyckliga tillsammans, särskilt efter att den folkkäre artisten beskrev sin kärlek till Christian i sin och kompisen Sofia Wistams välkända podd Wahlgren & Wistam:

– Jag har aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden, vi var så kompatibla i allt, vi bodde där i mitt hus och det var inga konstigheter... det är som att vi är ett tryggt par, samtidigt som vi är så nykära och pirriga att det är sinnessjukt, berättade hon i podcasten.

Bianca och Benjamin om Pernillas nya kärlek

Bianca och Benjamin har tidigare uttalat sig om Christian och det har varit väldigt positiva lovord från kändisbarnen:

– Superglad för mamma. Jag har inte träffat honom så mycket, men han är jätteskön, berättade Benjamin Ingrosso och fortsatte:

– Hon är nykär och jätteglad.

Även Bianca Ingrosso instämmer med Benjamin och berättade i en av hennes vloggar på Youtube att hon är glad för sin mammas skull.

– Han är en gud, sa Bianca vid tillfället.

Christina Schollins starka ord om Pernillas kärlekslycka

Pernilla och pojkvännen Christian befinner sig just nu i Marbella där hon även har ett hus. På sin Instagram har hon uppdaterat sina följare flitigt med sin kärlekssemester och under måndagen delade hon en bild på henne och Christian hårt omslingrande runt varandra på en solstol. Under bilden skrev hon texten:

”Här och nu. Med honom. Lycklig, lugn och trygg.”

Kommentarsfältet fylldes snabbt med hejarop från följarna och hennes mamma Christina sparade inte på krutet i glädjen över att hennes dotter äntligen funnit sin kärlek:

”Är sååå glaaaad för er skull. Ni är perfekta för varandra -verkar det som. Och Pernilla - att du hittat lugnet och tryggheten nu gör mig sååå lycklig!!” Skrev hon då.

LÄS OCKSÅ: Allt vi vet om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts starka ord till Keyyo – efter resan tillsammans

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram

SENASTE NYTT!