TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Svenska kändisarna häpnar efter Pernilla Wahlgrens bilder från drömhuset: "Underbart"

10 feb, 2018 
AvLotta Gray
Hon hyllas för sitt val. Pernilla Wahlgren belönar sig själv med fetaste huset på gatan. Nu har hon fått nycklarna till bostaden i Marbella.
Annons

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. Hon firar 40 år som artist och 50 år i livet och det går inte att sticka under stol med att realityshowen  “Wahlgrens värld” onekligen satt den fnissiga, charmiga och alltid försenade sångerskan på kartan.

Efter att ha levererat fyra barn, haft ett turbulent äktenskap med ex-maken  Emilio Ingrosso, 52, och precis haft premiär på showen “Kort glad och tacksam” tar hon nu nästa, välförtjänta kliv i livet. Artisten har köpt ett rosa sommarboende i Spanien där hennes föräldrar redan bor sedan många år. Direkt efter premiären flög hon ner för att skriva på papper och få nycklarna . Huset köptes möblerat, men Pernilla har köpt till kuddar, lampor och lull-lull för att få det precis som hon vill. Och den enorma terassen med vidunderlig utsikt mot havet lämnar ingen oberörd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– I dag var en STOR dag i mitt liv och ett nytt kapitel börjar nu. Befinner mig i Spanien , dit jag flög i går morse och i dag har jag varit på Advokatbyrån och skrivit på alla papper och fått nycklarna till mitt NYA HUS i Marbella!! Alltså det känns så stort och vuxet så jag nästan smäller av men vädret här i Spanien är inte det bästa och har slagit nåt sorts kyl-rekord.

Annons

Då hon varit fullt upptagen med att repa inför showen hela hösten har hon haft hjälp av en ekonomiassistent som skött korrespondens med mäklare så hon kunnat fokusera på att jobba men nu längtar hon efter att börja sitt nya liv.

– Vi har haft upp fullt upp hela dagarna med fix med nya huset, möte med Banken och så filmning av Wahlgrens Värld samtidigt  Husköpet har varit klart sedan en bra tid,  men först NU äntligen hade jag tid att åka ner hit och göra klart affären. Är bara så genuint lycklig över mitt husköp och kommande varma år här i mitt fina älskade hus!

I kommentarsfältet överöses nu Pernilla med gratulationer:

“Må du få många trevliga och lyckliga stunder med nära och kära i DITT nya hus!! Jag är helt förundrad över den målmedvetenhet, glöd, jäklar anamma och energi som du och dina barn besitter! Fantastiskt! Bara detta hur ni pushar varandra och ger varandra uppbackning! Går det att lära ut skulle jag gärna bli din elev”, skriver bland annat en person.

Annons

“Grattis! Bra jobbat tjejen. Huset ser jättefint ut och vilken utsikt!”, skriver en annan.

Och på på stjärnans Instagram väller lyckönskningarna in.”Så mysigt! Helt rätt! Grattis till världens roligaste show och mysigt hus! Hurra för dej“, skriver Tess Merkel, 47, “Men skjut mig vad underbart! Grattis!”, säger Ann Söderlund, 45,  och “Älskar det stället “, skriver Hannah Graaf, 39.

Och stort grattis från oss på Hänt förstås!

Foto: IBL, Instagram

Annons