ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christina Lindberg utesluts helt från Så mycket bättre – kängan till TV4: ”Konstigt”

04 nov, 2022 
Christina Lindberg, Molly Hammar, Olle Jönsson
Christina Lindberg har tidigare sjungit med Så mycket bättre-aktuella sångaren Olle Jönsson.
Till Hänt delar Christina med sig av hur det kändes att inte få frågan om att vara med i programmet.
”Konstigt”, skriver hon.
Annons
Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”Brand logo
Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

Christina Lindberg, 54, är en folkkär country-och dansbandsångerska. Hon har sjungit tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz som slog igenom med låten De sista ljuva åren. I dansbandet Lasse Stefanz är det Olle Jönsson, 66, som står för sången och nu är han högaktuell med programmet Så mycket bättre.

Det slutar inte där med succékarriären för Christina, hon har också haft ett eget dansband, vid namn Christina Lindbergs orkester, och har gett ut många album och singlar. Idag turnerar hon landet runt som soloartist.

Christina Lindberg om att medverka i Let's dance

Christina har tidigare fått frågan om att ställa upp i succé programmet Let's dance. För Hänt har hon tidigare berättat att hon fick frågan för några år sedan men tackade då nej för att hon hade mycket hemma med barnen.

– Jag sa då att jag skulle kunna tänka mig det, men ni kan höra av er igen, eftersom jag känner Ann Wilson ganska väl, men sen efter det så har det inte hänt något.

Annons

Vidare berättade Christina att hon älskar att dansa och att det är det bästa hon vet. Skulle hon få frågan nu så skulle hon absolut tacka ja, eftersom det ser så roligt ut.

– Snacka om att få igång kroppen, det behöver man. En pushning och få göra något som man brinner för. Jag känner att det handlar om att ha roligt, sa hon då till Hänt.

Christina Lindberg utesluts helt från Så mycket bättre – kängan till TV4

Något som är på tapeten just nu är den nya säsongen av Så mycket bättre. I årets säsong är det bland andra Anna Ternheim, 44, Måns Zelmerlöw, 36, Molly Hammar, 27, och Olle Jönsson, 66, som ska tolka och få sina låtar tolkade av de andra deltagarna.

Nyligen var det dags för Anna Ternheim att tolka låten De sista ljuva åren. Som Christina Lindberg sjöng tillsammans med Olle Jönsson och dansbandet Lasse Stefanz. I avsnittet kunde vi också få se några sekunder av Christina när de sjöng tillsammans när TV4-programmet hade grävt i arkivet.

Annons

I ett meddelande till Hänt berättar nu Christina om hur konstigt det kändes att inte bli tillfrågad om att få vara med och uppträda med låten i Så mycket bättre.

Ja visst kändes det konstigt att jag inte blivit tillfrågad. Men var inte förvånad då Olle är så arg på mig för att jag skrev låten Livets många skeenden och sjöng den med Lasse Sigfridsson. Jag viste inte ens om att dom var ovänner och tycker inte jag hade med det att göra. Så sorgligt att han blev så arg på mig . Men det kändes inte rätt att bli tillsagd att inte få göra låten med Lasse Sigfridsson då jag tycker så mycket om honom som människa . Och följde då bara mitt hjärta.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons