ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Caspers uppgörelse med ex-hustrun efter skilsmässan – nu avslöjar Helena

23 jun, 2022 
Casper Janebrink och Helena Janebrink har en uppgörelse sinsemellan.
Nu berättar Helena för Hänt om varför ex-makarna tvingas ha kontakt med varandra i vardagen.
Annons
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakomBrand logo
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

Caper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, spenderade 20 år som gifta innan de beslutade sig för att skiljas tidigare i år. Drygt tre månader senare kom nyheten att Casper och nya flickvännen Therese Andersson, 33 väntar barn tillsammans.

Alice Janebrinks karriär bakom kulisserna i TV4-programmet

Bebisen som väntas födas i september blir Caspers tredje, tillsammans med Helena har han dottern Alice, 18, och sonen Felix, 16.

Alice tog tidigare i år studenten och på hennes mottagning syntes både Casper och Helena. Firandet visade sig bli en vild festkväll där de forna ex-makarna båda fanns på plats för att fira dotterns stora dag.

Casper har tidigare berättat för Hänt om Alice stora intresse för smink och styling.

Annons

– Hon skolar sig till sminkös och stylist. Så det är väl det och mode som hon är intresserad av. Hon pluggar det för fullt nu under andra året på gymnasiet. Hon har börjat få lite jobb så det är jätteroligt för henne. Hon tycker att det är jättekul, sa Casper då.

Casper och Helenas uppgörelse efter skilsmässan

Inte nog med att Casper och Helena har barn ihop så ingår även de två hundarna Chilli och Rambo familjen. På Instagram brukar Casper ofta visa upp bilder på de fyrbenta familjemedlemmarna.

Annons

Sedan skilsmässan har mycket ändrats i Casper och Helenas liv. Redan i februari såldes deras tidigare gemensamma hem och idag har de båda skaffat sig nya bostäder. Helena lever i en lägenhet i Göteborg stad medan Casper köpt sig en villa i Floda.

Så hos vem bor egentligen hundarna? Det berättar nu Helena för Hänt.

– Vi hjälps åt, skriver Helena i ett meddelande till Hänt.

Det visar sig alltså att Casper och Helena inte har brutit kontakten helt utan ser till att vardagen rullar på tillsammans.

Foto: TT

Annons