ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Caspers flickvän Therese dök inte upp under festkvällen med Arvingarna

11 nov, 2022 
Arvingarna och Therese
I september drog Arvingarna igång med sin nya krogshow I love Arvingarna.
Nu berättar Kim Carlsson om premiärkvällen som firades rejält med vänner och familj.
Men Casper Janebrinks flickvän Therese Andersson saknades – här är anledningen.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Arvingarna har testat på flertal nya format under de senaste åren. Vi har fått se kvartetten i Arvingarna jul – hemma hos Lasseman och i somras kunde vi se bandet i programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan, där fick tittarna följa med till Lars ”Lasseman” Larssons, 50, altan. Med utsikt över havet bjöds det på musik, matlagning och härligt häng.

Stora glädjen över succén med Arvingarna

Tidigare under hösten var det dessutom dags för krogshow. I I love Arvingarna uppträder dansbandet med både skådespel, sång och dans. Nu har showen pågått i flera veckor och när Hänt når Kim Carlsson, 50, berättar han om glädjen över Arvingarnas nya föreställning och att Lasseman är på benen igen efter skadan han var med om i höstas.

Annons

– Han har börjat röra på sig mer och mer. Man försöker göra det så smidigt som möjligt men han hänger på bra. Det har faktiskt flutit på, vi har ju med två skådespelerskor med också. En yngre tjej och en äldre tjej, som spelar mamma och dotter. De är fantastiska och gör sitt jobb varje kväll, det är mer än vad man kan säga om oss alltid, säger Kim och fortsätter:

– Nej men alla som är där är jättenöjda och tycker det är roligt. Det är klart att det är lite läskigt i början när man gör något nytt men det har mottagits jätteväl hela vägen.

Premiärfirandet med Arvingarna-fruarna

De fyra göteborgarna har alla alltid haft stöd av familjerna. Även på denna shows premiärkväll fanns de där och stöttade.

Annons

– De tyckte det var kul och kändes som en ny annorlunda grej liksom. De har ju varit med så mycket också, den är lite känslosammare också. Vi brukar väl aldrig gå på djupet så mycket och det gör vi väl inte här heller men det blir ändå lite djupare än vad vi brukar göra, säger Kim.

Hur firade ni premiären?

– Vi samlades på Kajskjulet där vi spelar, de bjöd på snittar efteråt. Så det var vi i sällskapet, alla som jobbar kring det hade en trevlig avslutning. Då var familjerna med också.

Therese Andersson dök aldrig upp under festen

Arvingarna-medlemmarnas fruar har alla haft en fin relation under årens gång. Nyligen fick gänget tillökning då Casper Janebrink, 52, blev tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 34. Paret blev under hösten föräldrar och länge var det ovisst om Casper skulle kunna närvara på förlossningen med tanke på just krogshowen.

Nu berättar Kim att även om de flesta nära och kära var på plats under premiärkvällen så saknades Caspers flickvän.

Hur gick det för Therese, hon måste varit höggravid då?

– Nja, hon var inte med tror jag.

Med tanke på att Therese födde parets son bara dagar senare, kanske det inte är så konstigt att hon skippade festligheterna.

FOTO: TT

Annons