hänt exklusivt

Arvingarnas dystra besked till fansen – nu bekräftar de: ”Tyvärr”

Arvingarna

I över 20 års tid har Arvingarna varit ett populärt dansband.
Nu bekräftar Kim Carlsson en tråkig nyhet gällande den populära Göteborgs-kvartetten.
”Som det ser ut nu...”, skriver Kim i ett meddelande till Hänt.
Lassemans bakslag i renoveringen
0:39

Efter reklamen: Lassemans bakslag i renoveringen

(0:39)

Slå på ljud

Arvingarna består av Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54. Göteborgarna har i över 20 års tid skapat musik tillsammans och idag är de inte bara på scener runt om i Sverige vi ser dem. Arvingarna har på den senaste tiden även haft flera olika program inom tv-världen.

Julen 2020 fick fansen fira jul med bandet, det var i TV4:s Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman som svenska folket bjöds in för sång och häng. I programmet varvades Arvingarnas julmusik med matlagning och gäster hemma hos Lasseman.

Lasseman sålde huset efter inspelningen

I våras var det dags för Arvingarnas nästa program att ta plats i tablån, nämligen Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Även denna gång utspelade sig programmet från Lassemans lyxvilla. Med utsikt över havet bjöd bandet på musik och glädje ihop med andra folkkära profiler.

Programmet TV4-tittarna såg i våra är däremot inspelat i Lassemans förra hus. I slutet av sommaren 2021 sålde Lasseman och hustrun Therese Larsson, 46, nämligen villan och idag är de bosatta i ett nytt hus som ligger bara 100 meter ifrån det gamla. Anledningen till flytten har Therese tidigare berättat för Hänt berodde på att paret ville skaffa sig ett nytt projekt.

Arvingarnas trista besked till fansen: ”Tyvärr”

Den första säsongen av Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan spelades in redan i september men visades sedan på tv-rutan under våren. När Hänt var i kontakt med Arvingarna tidigare under hösten fick de frågan gällande om de spelade in en andra säsong nu under september 2022 men tyvärr bekräftade bandet att det inte hunnits med.

Därav trodde gruppen inte att det blir någon fortsättning för programmet inom det närmaste då det måste spelas in när sommarkänslan fortsatt finns kvar.

Nu kommer nästa trista besked från Arvingarna, det ser inte ut att bli något julprogram heller.

”Som det ser ut nu blir det tyvärr inget julprogram, fanns inte tid tillräckligt för att få ihop men nya jullåtar är inspelade och släpps i november så lite tv framträdande hoppas vi på i december ändå”, skriver Kim i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN