ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ödesbeskedet för Lassemans altan – programmet kan inte spelas in

06 sep, 2022 
Arvingarna
Arvingarnas tv-program Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan gjorde succé i somras.
Men hur blir det med en andra säsong av programmet?
Nu avslöjar Kim Carlsson varför Arvingarnas inspelning stött på patrull.
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

I början på sommaren fick vi se dansbandet Arvingarna i ett helt nytt tv-format. I programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan fick tittarna följa med till Lars ”Lasseman” Larssons, 50, altan. Med utsikt över havet bjöds det på musik, matlagning och härligt häng.

Programmet var däremot inspelat i Lassemans förra hus. I slutet av sommaren 2021 sålde Lasseman och hustrun Therese Larsson, 46, nämligen villan och idag är de bosatta i ett nytt hus som ligger bara 100 meter ifrån det gamla. Anledningen till flytten har Therese tidigare berättat för Hänt berodde på att paret ville skaffa sig ett nytt projekt.

Avslöjande om framtiden för Arvingarnas program

Casper Janebrink, 52, har tidigare avslöjat att programmet spelades in nästan ett år innan det släpptes på tv.

Annons

– Allting kommer man inte riktigt ihåg vad man har gjort, så det är lite roligt att äntligen få se det. För vi spelade ju inte det i september förra året, sa Casper när han berättade om känslorna över att programmet börjat rulla igång på tv.

Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan blev väl omtyckt av svenska folket, men hur ser framtiden ut för programmet egentligen? I en ny intervju med Hänt berättar nu bandmedlemmen Kim Carlsson, 50, om hur det ser ut för en fortsättning.

– Vi har ju lagt det lite på is nu eftersom det var så mycket att göra, vi hann inte ta tag i det helt enkelt, inte till nu. Så vi ska väl försöka ha lite kontakt med de som vi jobbade med och se ifall TV4 är intresserade att fortsätta samarbetet. Det har snackats om att det hade varit kul att göra en säsong till men det är inget bestämt, bara en önskan, säger Kim.

Därför kan inte Arvingarna fortsätta inspelningen av Lassemans altan

Inga inspelningar är alltså på gång och dessvärre verkar det därför som att programmet inte kan spelas in – då inspelningarna kräver sommarkänsla.

Annons

Så om det skulle kunna bli en säsong nästa sommar skulle det egentligen behövts spelats in nu? Då ser det inte ut att bli något till nästa år?

– Ja precis. Tyvärr inte, till nästa sommar lär det inte bli någonting.

En sak är däremot säker, blir det ytterligare en säsong av programmet så kommer den att spelas in på Lassemans nya altan, för Kim har ingen lust att ha inspelningarna hos sig då han gillar att vara mer privat.

– Vi har väl, av vad jag tycker själv en ganska fin villa ute på Onsala halvön, som vi trivs i. Jag håller nog på integriteten lite mer så det är därför man inte har sett bilder och så på samma sätt.

FOTO: TT

Annons