Casper Janebrinks bakslag – ryter ifrån efter anklagelserna

Casper Janebrink

Casper Janebrink har precis kommit hem efter en tuff resa över Atlanten och möts nu av tråkiga nyheter.
Nu ryter han ifrån och ber sina följare att agera.
”Anmäl”, skriver han.
Hänt grillar Casper Janebrink med 3 snabba frågor – Se klippet här
0:54

Efter reklamen: Hänt grillar Casper Janebrink med 3 snabba frågor – Se klippet här

(0:54)

Slå på ljud

Casper Janebrink är en av Sveriges mest folkkära artister och har varit det i många år. Sedan 30 år tillbaka har han turnerat landet runt tillsammans med sitt band Arvingarna och än idag är de aktuella.

Men den senaste tiden har Casper varit iväg på äventyr på egen hand. Under 2021 kunde man nämligen se honom i det folkkära programmet Så mycket bättre och snart kommer man även att kunna se honom i Kanal 5:s program Över Atlanten.

Den senaste månaden har han nämligen befunnit sig på en segelbåt tillsammans med andra kända profiler så som dansprofilen Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren och före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson.

Och Casper hade minst sagt sett fram emot det stora äventyret.

– Jag är så taggad på denna resa, jag har inte seglat längre än till Danmark förut och det har varit en dröm att få göra en längre segling, sa Casper i ett pressmeddelande från Discovery +.

Helena Janebrinks saknad efter Casper

Casper bor i Göteborg tillsammans med sina två barn och hustrun Helena Janebrink, och självklart har det känts tomt där hemma när Casper varit iväg.

Dansbandsprofilen var borta i fyra veckor och i en intervju med Hänt berättade Helena om känslorna inför resan.

Tone Sekelius om kärlekslivet – egna orden

– Jag är så glad för min man Caspers skull, att han får uppleva detta häftiga äventyr med ett sådant härligt gäng det verkar vara. Casper älskar ju havet och vi har haft en motorbåt i många år tillsammans under våra 23 år. Han seglade i ungdomen så han kan ju segla, det blir nog succé, sa hon och fortsatte:

– Såklart vi saknar honom massvis. Men han kommer snart, och då får vi mysa tillsammans med våra underbara barn Alice och Felix samt hundarna Rambo och Chilli såklart.

Casper Janebrinks bakslag – ryter ifrån

Nu är Casper äntligen hemma igen, men hur det egentligen var på segelbåten återstår att se när programmet släpps.

Men nu ryter Casper ifrån efter att han upptäckt att det finns massa fejkkonton som använder hans bilder på Instagram. I en story på plattformen varnar han nu sina följare samtidigt som han ber dem att vara uppmärksamma.

”Mycket fejkkonton som finns där ute just nu. Blocka och anmäl!! Glöm inte att mitt konto är markerat med en blå äkthetssymbol. Ha det gött alla!”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Rickard Olsson bryter tystnaden om skilsmässan – nu berättar han

LÄS OCKSÅ: Farmen-deltagaren avslöjar sanningen bakom avhoppet: ”Riktigt sjukt”

SENASTE NYTT!