Därför lämnar Casper Janebrink landet med Loreen – bilderna visar

Casper Janebrink och Loreen

Casper Janebrink har lämnat Sverige för att njuta av värmen utomlands.
Men han är inte ensam på resan – med sig har han bland andra artisten Loreen.
0:28

Efter reklamen: Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

(0:28)

När Arvingarna bildades 1989 var Casper Janebrink bara 19 år gammal. Men gruppen fick kanske inte den start de då hade hoppats på. De fick nämligen en liten ”töntstämpel”, något som lyftes i SVT-dokumentären Den svenska dansbandshistorien.

Casper har även berättat för Expressen att bandet blev vana vid att ”töntstämplas”.

– I och med att vi har varit i en sådan genre, dansband har aldrig varit hippt. Då har vi varit lite töntstämplade. Vi har levt med den stämpeln i många år och tydligen fortfarande, i vissa fall. sa han då.

Messiah Hallberg avslöjar detaljer om Schulmans sexliv

Casper Janebrinks framgångar med Arvingarna

På senare år har dock Arvingarna fått ett rejält uppsving. Casper har skinit som bara den under de senaste åren: han vann finalen av Stjärnornas stjärna 2018 och 2019 gjorde bandet succé i Melodifestivalen med hiten I do.

För några månader sedan var Casper även med i Så mycket bättre och i somras ledde han också sommarversionen av Bingolotto tillsammans med Agneta Sjödin.

– Beviset för att jag blivit medelålders. Men jag tycker det är hippt att leda Bingolotto, har Casper sagt till Aftonbladet.

– Vi i Arvingarna har gjort så mycket Bingolotto genom åren, så man sitter nästan ihop lite grann med programmet. Det är ett bra forum för oss. Så att glida in som programledare, det kändes naturligt.

Lyxresan till Spanien – Casper Janebrinks nya bilder visar

Så den där töntstämplen kanske nu är ett minne blott, vad det verkar som nu i alla fall. Det går nog i alla fall minst sagt bra för Casper och hans gruppmedlemmar, vilket man bland annat kan se på deras lyxiga liv som de visar upp på sociala medier.

Casper brukar ofta vara i Spanien, vilket han är nu igen. Till flera soliga bilder skriver han obekymrat:

”Snart dags för lunch”, samtidigt som han sippar på en öl.

Casper Janebrink i Över Atlanten

Men Casper Janebrink har inte bara lämnat Sverige för att ha semester och ta det lugnt. Han är nämligen en av deltagarna i den kommande säsongen av discovery+-serien Över Atlanten.

– Jag är så taggad på denna resa, jag har inte seglat längre än till Danmark förut och det har varit en dröm att få göra en längre segling. Jag hoppas det blir en rolig, äventyrlig och fartfylld resa med många skratt och minnen för livet, säger Casper i ett pressmeddelande från Discovery.

Artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand och skådespelaren Linus Wahlgren är några av de andra deltagarna i Över Atlanten 2022.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas frågor om Jenny Alversjös relation med kocken Erik Videgård: ”Varför?”

LÄS OCKSÅ: 8-barnsmamman Matilda Nikula – därför bor hon bara med ett av barnen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carl Magnus Lindström

SENASTE NYTT!