ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Helena Janebrink om sorgen efter maken Caspers familjebeslut

02 feb, 2022 
Helena och Casper Janebrink
Casper Janebrink och hustrun Helena har varit gifta i många år.
Det är inte ofta de syns på sociala medier tillsammans och nu är Casper mitt ute på atlanten.
För Hänt berättar Helena om Över atlanten-resan och saknaden.
– Saknar honom massvis.
Annons
Markoolioo Lehtosalo kamp i ”Över Atlanten” – saknaden efter barenBrand logo
Markoolioo Lehtosalo kamp i ”Över Atlanten”  – saknaden efter baren

Artisten och programledaren Casper Janebrink är en av deltagarna i programmet Över Atlanten. I skrivande stund befinner han sig på en segling tillsammans med dansprofilen Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren och före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson.

Hemma i Göteborg finns Caspers två barn och hustrun Helena Janebrink. Nu berättar Helena om resan och saknaden till Casper.

Casper Janebrink: ”Försöker visa min uppskattning”

Casper Janebrink är ständigt aktuell. Förra året ledde han Bingolotto sommarkväll hela sommaren tillsammans med Agneta Sjödin.

Under hösten kunde vi se honom fronta Arvingarna i Så mycket bättre, i december hade bandet även utsålda julshower.

Annons

Inför Så mycket bättre så intervjuade Hänt Casper om att vara med i programmet. Då berättade dansbandsstjärnan att han och Helena är bra på stötta varandras framgångar.

– Jag är dålig på att köpa blommor och så, men jag försöker visa min uppskattning för Helena varje dag. Det kan vara en kram eller en blick som säger ”jag ser dig, jag hör dig och jag älskar dig”. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen. Det tror jag är viktigt, har Casper även berättat för GT.

Casper och Helena Janebrink
Casper och Helena Janebrink på Rockbjörnen.

Helena Janebrink om saknaden efter maken Casper: ”Massvis”

Casper konstaterade att det har varit en dröm att få göra en lång segling.

– Jag är så taggad på denna resa, jag har inte seglat längre än till Danmark förut och det har varit en dröm att få göra en längre segling, säger Casper i ett pressmeddelande från Discovery +.

Annons

När Hänt når Helena Janebrink berättar hon att hon är glad för Caspers skull. Han är van att vara ute på vattnet, då familjen äger en båt tillsammans sedan flera år tillbaka.

– Jag är så glad för min man Caspers skull, att han får uppleva detta häftiga äventyr med ett sådant härligt gäng det verkar vara. Casper älskar ju havet och vi har haft en motorbåt i många år tillsammans under våra 23 år. Han seglade i ungdomen så han kan ju segla, det blir nog succé, säger Helena Janebrink.

Helena och Casper Janebrink
Helena och Casper har varit tillsammans i 23 år. Nu är artisten iväg på inspelning, mitt ute på atlanten!

Casper ska vara borta en månad och saknaden är redan stor. När han kommer hem ska de ha familjemys med barnen och hudarna, förklarar Helena.

– En månad borta, såklart vi saknar honom massvis. Men han kommer snart, och då får vi mysa tillsammans med våra underbara barn Alice och Felix samt hundarna Rambo och Chilli såklart.

FOTO: Tommy Holl/TT / Privat

Annons