Casper Janebrinks vändning i relationen med Helena – månader efter skilsmässan

Artisten Casper Janebrink har en grön tröja.

Casper och Helena Janebrink skilde sig tidigare i år efter 20 år som gifta. Nu berättar han hur relationen till ex-frun ser ut idag.
– Det var det som behövdes, säger Casper.
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta
0:22

Efter reklamen: Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

(0:22)

Slå på ljud

I februari i år kom nyheten om att Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, och frun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar.

Några månader senare avslöjade Casper bebislyckan, att han och flickvännen Therese Andersson, 33, väntar sitt första gemensamma barn.

Casper har sedan tidigare barnen Alice, 18, och Felix, 16, ihop med exet Helena.

Casper Janebrink om äktenskapsproblemen – ville skilja sig året innan

Trots att nyheter om skilsmässan kom tidigare i år berättar Casper för Aftonbladet att han egentligen ville skilja sig redan året innan, men att han valde att vänta.

– Det är ju tråkigt att gå isär, men vi hade nog skiljt oss även om jag inte hade träffat någon annan. Jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, säger Casper.

Casper bekräftar i intervjun att han träffade nya flickvännen Therese på gymmet redan innan äktenskapet var avslutat.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen när bebisbeskedet offentliggjordes.

Så är Caspers relationen till Helena idag

Mycket har hänt sedan skilsmässan och idag är Casper och Helenas relation bra, men i samma intervju berättar han att flytten gjorde susen för ex-makarnas relation.

– Den är bra. Helena och vår dotter Alice har flyttat till en ny lägenhet. Det kändes som det var det som behövdes, att komma ut från vårt gamla hus och inte gå på varandra. Men vi hade också en studentfest för Alice precis och det var så himla trevligt och funkade jättebra, säger Casper till Aftonbladet.

Idag bor Helena och dottern Alice i Göteborg och för Hänt har hon berättat om nya lägenheten.

– Det är en fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan, har Helena sagt till Hänt.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN