AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks första offentliga bild med Therese – visar gravidmagen

05 jul, 2022 
Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink har hållit flickvännen Therese Andersson utanför rampljuset.
Detta fram tills nu – då paret plötsligt har gjort sitt första framträdande som par i offentligheten!
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Casper Janebrink, 52, och flickvännen Therese Andersson, 33, offentliggjorde sin relation bara månader efter att Casper skilt sig från ex-hustrun Helena Janebrink, 44.

Nu framträder paret med en offentlig bild tillsammans!

Casper ville skilja sig redan året innan

Casper och Helena var tillsammans i 23 år och fick tillsammans två barn. Men i februari, tidigare i år tog kärleksresan slut. Nyligen gick Casper dock ut och berättade att känslorna svalnade långt innan ex-makarna ansökte om skilsmässa.

– Det är ju tråkigt att gå isär, men vi hade nog skiljt oss även om jag inte hade träffat någon annan. Jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, har Casper sagt till Aftonbladet.

Annons

I samma intervju bekräftade Casper att han och den nya flickvännen träffades på gymmet redan innan äktenskapet var avslutat.

Casper och flickvännen Therese visar upp kärleken framför alla

Casper och Therese har inte bara funnit varandra, de har dessutom bestämt sig för att bilda familj ihop. I samband med att Arvingarna-sångaren avslöjade relationen gick han nämligen ut med nyheten gällande att han ska bli pappa igen.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen när bebisbeskedet offentliggjordes.

Bebisen beräknas födas i september vilket innebär att Therese nu är en bra bit på vägen i graviditeten. Casper har däremot hållit flickvännen väldigt hemlig men på senaste har hon börjat synas till. Under midsommarhelgen delade Casper med sig av några Instagram storys där Therese syntes till men det var allt.

Fram tills nu – under premiär för teatersatsningen Hundraåringen på Tjolöholms slott i Kungsbacka gjorde paret nämligen sin debut i offentligheten. Casper och Therese fångades även på sin första vimmelbild och Therese visade glatt upp bebismagen.

Casper och Therese
Casper och flickvännen Therese.

Foto: TT

Annons