Casper Janebrinks första bild med gravida flickvännen Therese – se här

Casper Janebrink och hans nya flickvän Therese ska bli föräldrar.
Däremot har de inte visat upp varandra på sociala medier.
Nu gör Casper det första offentliga framträdandet med nya kärleken – se här!
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Det har minst sagt varit en hektiskt vår för Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52. På alla hjärtans dag i år gick han och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, ut med att de ansökt om skilsmässa – efter 23 år vid varandras sida.

I den offentliga skilsmässoansökan som Hänt har tagit del av framgår det att skilsmässan inte ska föregås av någon betänketid. Äktenskapsskillnaden skedde alltså med omedelbar verkan.

Så ser Tommys privatliv ut utanför Arvingarna: "Nörd"

Se klippet här!

Så bor paret efter skilsmässan

Parets gemensamma villa är nu såld och de båda har skaffat sig nya hem. Helena har i en intervju med Hänt berättat om hur och vart hon kommer att bo nu efter skilsmässan.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, har Helena tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Casper har även han hittat sig ett nytt boende, men han har istället bosatt sig i en villa.

– Nu har jag skaffat nytt boende har jag gjort. Det känns bra, säger Casper till Hänt.

Caspers första offentliga bild med gravida flickvännen Therese

Men en skilsmässa och ny boendesituation är inte det enda på den privata fronten som är nytt i Caspers liv. Han har nämligen hittat kärleken på nytt i Therese Andersson, 33. Hon väntar dessutom deras gemensamma barn – Casper ska bli pappa igen.

Men att dela med sig av sin lycka med varandra på sociala medier är något paret varit försiktiga med att göra.

Nu däremot publicerar Casper den första bilden på paret ihop. Eller rättare sagt en video när de sitter tillsammans på en båt och njuter av det fina vädret – förmodligen påväg ut för midsommarfirande!

FOTO:Tommy Holl/TT/Instagram

SENASTE NYTT!