Så är Helena Janebrinks relation till Caspers pappa – efter skilsmässodramat

26 jun, 2022 
Casper och Helena Janebrink gick skilda vägar i våras – efter 23 år tillsammans.
Kort efter träffade Casper kärleken på nytt.
Nu kan Hänt avslöja hur Helenas relation är till sina ex-svärföräldrar. Läs här!
Annons
Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten
Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

Dansbandet Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, och hans ex-hustru Helena Janebrink, 44, var ett par i 23 år. Under deras äktenskap fick de två barn – Alice Janebrink och Felix Janebrink.

Men på alla hjärtans dag i år kom chockbeskedet att paret valt att begära ut en skilsmässa. Under våren har de sålt den gemensamma villan och Casper köpte ett nytt hus medans Helena valde att flytta till en lägenhet i Göteborg.

En tid senare kom ett nytt besked – nämligen att Casper hittat kärleken på nytt i Therese Andersson, 33. Vid samma tidpunkt bekräftade även det nyblivna paret att den nya flickvännen väntar Caspers barn och att han alltså ska bli pappa för tredje gången.

Så är relationen mellan Caspers barn och nya flickvännen

För Expressen berättade Casper tidigare hur hans två barn tagit den omvälvande familjesituationen.

Annons

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till tidningen.

Unden den gångna midsommarhelgen har Caspers dotter Alice synts fira midsommar med sin nya bonusmamma och pappa Casper. Och de ser minst sagt ut att ha det trevligt tillsammans så relationen mellan dem ser ut att vara mycket bra.

Ex-fruns relation till Caspers pappa – efter skilsmässan

Caspers pappa Dennis Janebrink är även han gammal dansbandslegendar så far och son har ett och annat gemensamt. Han har i en intervju med Expressen beskrivit deras relation som väldigt bra.

– Jag umgås ofta med farsan. Han är jätteskön att hänga med.

Men hur är ex-frun Helenas relation till Caspers pappa idag efter skilsmässan kan man ju undra? Om man ska tro på sociala medier är den fortfarande god. På Dennis Instagram ser man Helena kommentera.

Mysigt. Njut på...” skriver Helena under Dennis bild.

FOTO: Tommy Holl/TT/Hans Shimoda/TT

Annons