LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks dotters relation till Therese – nya bilden avslöjar

24 jun, 2022 
Alice och Casper Janebrink
Casper Janebrink har funnit kärleken på nytt i Therese Andersson.
Men hur är hennes relation till sångarens barn? Nya bilderna avslöjar!
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Det har hänt mycket det senaste året för Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52. På alla hjärtans dag gick han och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, ut med att de ansökt om skilsmässa – efter 23 år vid varandras sida.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans. Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev de då.

Tillsammans har de barnen Alice,18, och Felix,16.

Annons

Caspers nya kärlek Therese – relationen till barnen

Ett par månader efter att folket fick reda på att Arvingarna-profilen ska skilja sig gick han ut att han ska bli pappa för tredje gången, med sin nya kärlek. Therese Andersson, 33, heter hans nya flickvän och jobbar som fastighetsmäklare.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop, har Casper tidigare sagt. till Expressen.

Han sa då att det såklart varit mycket att ta in för alla runtomkring.

– Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa han och fortsatte:

– När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra.

18-åriga Alice midsommarfirande med sin nya bonusmamma

Men nu verkar det vara glada miner, detta då Casper postat flera bilder från sitt midsommarfirande där flera från hans familj är med samt hans 18-åriga dotter Alice. På bilder syns Alice och nya kärleken Therese tillsammans.

Annons
Therese och Casper.
Annons
Alice och Therese.
Annons