LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejberts sorg efter avskedet från 2-åriga dottern Wilda

21 aug, 2021 
Caroline Kejbert och Wilda
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick dottern Wilda för två år sedan.
Nu har den gravida Bonde söker fru-profilen tvingats ta farväl av dottern – vilket visade sig vara svårare än hon trodde.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

När Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 30, träffades i Bonde söker fru 2017 sa det klick direkt. Därför blev TV4-tittarna kanske inte så förvånade när Joacim slutligen valde att fortsätta utveckla sin relation med Caroline efter inspelningen av programmet.

Sedan dess har mycket hänt för TV4-paret. Strax efter att kamerorna hade slocknat flyttade de ihop på Joacims gård, som ligger utanför Öresundsbro i Uppland. Det dröjde heller inte lång tid förrän deras första barn var på väg.

Idag bor Joacim och Caroline ihop på gården tillsammans med dottern Wilda, 2, och snart blir familjen ännu större. I juli avslöjade nämligen Bondeparet att de väntar sitt andra barn.

Caroline Kejbert om fler syskon till 2-åriga dottern Wilda

Att Wilda ska få ett syskon är något som Caroline Kejbert och Joacim Rickling är väldigt glada över och de har redan nu en önskan om fler barn.

Annons

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”, berättade Caroline i en intervju med Hänt nyligen.

Joacim och Caroline har tagit reda på vilket kön bebisen i magen har, men denna nyhet väljer de att hålla på ett tag till. Namnvalet har de redan börjat diskutera, men även där kommer följarna att få vänta innan ett besked kommer.

Saknaden efter dottern under resan

Caroline Kejbert har dock inte bara fullt upp med att vara småbarnsmamma och gravid. I september förra året slog hon nämligen upp portarna till sin alldeles egna gårdsbutik.

På Instagram delar Caroline Kejbert nu med sig av sin senaste jobbresa. I veckan åkte hon till Stockholm för att kolla ut lite nya kläder till butiken. TV4-profilen bodde då på ett hotel strax utanför Stockholms innerstad och av bilderna att döma var visiten väldigt lyckad.

Men att lämna sin två år gamla dotter var inte det enklaste. I ett inlägg berättar Caroline nu om saknaden efter Wilda.

”Att man kan sakna någon så mycket efter bara några timmar. Nu ska jag sova och imorgon väntar en dag full av möten, sen hem till min skatt igen!”, skriver Caroline Kejbert intill en bild på sig själv och dottern.

FOTO: Privat, TV4

Annons