Caroline Kejberts ärliga ord om gårdsbutiken

Caroline Kejbert och Joacim Rickling kommer ha fullt upp den närmsta tiden.
Nu delar hon med sig av det glädjande beskedet!


Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28, träffades i Bonde söker fru 2017. Och de två föll pladask för varandra! Deras kärlekssaga fortsatte även när kamerorna slocknat, och i dag är de stolta föräldrar till dottern Wilda, som fyller två nästa år.

Familjen bor i dag på Joacims släktgård i Örsundsbro, utanför Enköping. Efter Bonde söker fru har tittarna kunnat följa Caroline och Joacim och renoveringen av gården i populära serien Bondeparet. Än så länge har det sänts i två säsonger, men vad som händer framöver är oklart.

Både Caroline och Joacim har öppnat för att det ska bli en fortsättning. Men TV4 har varit mer försiktiga när det kommer till att ge några klara besked kring programmet. Tidigare har de sagt att det inte finns några planer på att spela in en ny säsong av Bondeparet, men så i juli lät det annorlunda.

”Det är absolut möjligt att vi får se mer av Carro och Jocke!”, skrev Paulina Bånge, presskontakt på TV4, till Hänt.

Oavsett vad händer mycket i Caroline och Joacims liv och de har fullt upp som det är.

Dottern Wilda har hunnit bli 20 månader gammal, och i augusti var det dags för en stor förändring för familjen. Wilda skulle nämligen börja på förskola.

”Snälla stoppa tiden tack”, skrev Caroline på sin Instagram.

Caroline Kejbert: Därför öppnar jag butik

De flesta föräldrar känner nog igen sig i hennes önskan. Men för Caroline innebär förändringen att hon nu även kommer ha tid för andra saker.

Innan hon fick barn drev hon en populär blogg, som hon dock lade på is på grund av tidsbrist. Men nyligen drog Caroline igång med bloggandet igen.

”Wilda börjar på förskola och jag kommer kunna satsa helhjärtat på det jag brinner för”, skrev Caroline.

Och inte nog med det. Caroline Kejbert har tidigare avslöjat att hon och Joacim även tänker öppna en gårdsbutik. Nu avslöjar hon för sina följare när premiärdatumet är.

”Hörni, nu är det bestämt! Lördagen 12 september – då slår jag upp portarna till vår butik”, skriver hon på Instagram.

Beskedet får Carolines följare att jubla.

”Åh vad kul, önskar dig all lycka med din butik”, kommenterar en person inlägget.

En annan skriver:

”Hittar inga ord men önskar dej STORT LYCKA till med öppningen, kunderna. Du är en fantastisk tjej som följer din dröm. Detta blir jättebra ju. GRATTIS o kram till dej”.

Butiken, där Caroline kommer sälja handplockade favoriter i plagg, smycken, inredning och skor, heter Kejbert Concept. På sin blogg berättar Caroline att det här är en dröm hon verkligen vill satsa på, vilket hon insett då hon varit föräldraledig med dottern.”

”Nu när jag varit hemma med Wilda har jag insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat!”, skriver hon på sin blogg.

FOTO: TT