Caroline Kejberts kärlekslycka med Joacim Rickling – efter beslutet på gården

Caroline Kejbert och Joacim Rickling

TT
Caroline Kejbert publicerade en kärlekshyllning till sambon Joacim Rickling.
Nu regnar det in kommentarer efter detaljen i texten under den nya bilden.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann kärleken i varandra då de medverkade i TV4:s Bonde söker fru. Paret kom att bli så populära att de till och med fick sin egna serie Bondeparet. Idag lever de ett familjeliv med dottern Wilda på Tuna gård. Om det blir några fler säsonger av den populära serien har TV4 tidigare svarat kryptiskt kring.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling startade en butik

Under en längre tid arbetade paret med ett nytt projekt på gården. På sociala medier syntes de renovera men det stod till en början oklart vad som var påväg att ske. Tillslut avslöjade Caroline och Joacim att de var i full gång med att göra om ett garage till en butik. Denna kom att bli gårdsbutiken Kejbert concept som Caroline nu har drivit sedan slutet av sommaren.

Sedan butiken öppnade har Caroline glatt delat med sig av publiceringar från besök av kunder och allt arbete som den nya butiken medfört. Även om det ser ut att vara mycket att göra på gården så står inga tvivel om att Caroline trivs väldigt bra med sitt liv.

Carolines kärlekshyllning till Joacim – stora lyckan

I ett inlägg på Instagram har nu Caroline delat med sig av en ny bild på sig och kärleken. Till denna skriver hon även en känslosam text om den stora glädjen.

”Min Joacim. Känns overkligt när jag tänker på att vi faktiskt har öppnat en butik här på gården tillsammans. Vi började spåna på den här idén runt jul förra året och i februari bestämde vi oss för att köra. Där och då hade vi ingen aning om hur eller vad vi skulle börja med, men vi satte igång med det som kändes bäst och lärde oss längs med vägen”, skriver Caroline och fortsätter:

”Idag satt jag och mina vänner och pratade om vår studietid och jag kan inte undgå att tänka på att man aldrig vet vilka vägar livet kan ta. Jag studerade i flera år till något helt annat men valde att följa mina dröm och testa! Hur det här går framåt får tiden utvisa, men jag är i vilket fall SÅ glad för att jag får göra den här resan med dig”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejbert om vändningen i relationen med Joacim Rickling

I kommentarsfältet visar nu följarna även sin glädje över Caroline och Joacims framgång och lycka. Speciellt är det en detalj i texten som följarna gläds åt – nämligen att Caroline har en utbildning men samtidigt vågar satsa på att förverkliga sin dröm. Tidigare studerade Caroline nämligen till civilingenjör inom maskinteknik.

”Coolt!! Oavsett vilken väg livet väljer så är det inte fy skam att ha en utbildning i bakfickan heller. Den har du säkert fått en massa erfarenheter av ändå, skriver en följare.

”Ni är så fina. Lycka till – härligt att våga byta väg!, skriver en annan.

”Ni är så fina och duktiga och jobbar bra tillsammans! Kärleken gör underverk och den har ni tillsammans i er fina familj! Bra jobbat, so far”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts utseendeförändring – visar upp nya stilen

SENASTE NYTT!