TV4:s oväntade besked om en ny säsong av Bondeparet

Joacim Rickling och Caroline Kejbert

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har länge hoppats på en fortsättning av deras egna realityserie.
Nu kommer TV4 med ett nytt besked om Bondeparets framtid i rutan.
Slå på ljud

Det har hänt mycket i Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejberts, 30, liv sedan de fann varandra i TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru 2017. De har flyttat ihop på Joacims släktgård, fått dottern Wilda, 1, samt haft sin alldeles egna realityserie Bondeparet på TV4 play.

Eftersom Joacim och Caroline har tagit flera stora steg i relationen redan har de bestämt sig för att avvakta lite med giftermål. I en intervju med Hänt har Caroline tidigare berättat om sina tankar kring förlovning och bröllop.

– Vi är så uppfyllda med kärlek som det är redan nu, så det är ingenting vi känner att vi har jättebråttom med, sa hon förra året.

Caroline och Joacims glädjebesked

Bonde söker fru-paret har istället ett annat stort projekt på gång. Tidigare i år avslöjade de att de ska öppna en gårdsbutik, där de kommer att sälja bland annat kläder, skor, smycken, keramik och skönhetsprodukter.

Under sommaren kommer Caroline och Joacim att ha fullt upp med att renovera lokalen. De hoppas kunna öppna butiken senare i höst. Efter att ha varit mammaledig en längre tid är Caroline Kejbert rejält taggad på att komma igång med butiken.

– Det känns jätte, jätteroligt och jag hoppas det kommer gå bra, har hon tidigare sagt till Hänt.

Joacim Rickling om en ny säsong

Caroline och Joacim har både ett varsitt samt ett gemensamt Instagram-konto. Där kan fansen följa dem i deras vardag på gården tillsammans med dottern. Det verkar dock som att paret saknar sin egna realityserie, som visades i två säsonger mellan 2018 och 2019.

Redan efter inspelningen av den andra säsongen berättade Joacim Rickling att han och Caroline var sugna på en tredje.

– Går den här säsongen bra så kommer jag absolut vilja göra det. Så det håller man ju tummarna för, att folk kommer gilla den här säsongen, sa han vid tillfället.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

TV4:s nya besked om Bondeparet

TV4 har tidigare varit förtegna om planerna för en tredje säsong av Bondeparet. I februari kom Paulina Bånge, presskontakt på TV4, med ett nytt besked om realityserien.

”Som det ser ut nu finns det inga planer på en ny säsong, men man vet ju aldrig i framtiden”, skrev hon i ett meddelande till Hänt då.

Nu verkar det som att TV4 har vänt i frågan och i ett nytt meddelande till Hänt låter Paulina Bånge mycket mer optimistisk gällande Bondeparets framtid.

”Det är absolut möjligt att vi får se mer av Carro och Jocke!”, skriver hon.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!