Caroline Kejbert om vändningen i relationen med Joacim Rickling

Caroline Kejbert har varit en flitig bloggare i flera månader, men på sistone har hon inte hunnit med den.

För drygt ett år sedan fick Caroline Kejbert och Joacim Rickling dottern Wilda.
Nu berättar Caroline om den största skillnaden i deras relation sedan dess.
– Man får ju knappt säga det, säger hon.
Slå på ljud

Caroline Kejbert, 30, och bonden Joacim Rickling, 29, blev kära i varandra framför ögonen på svenska folket i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru. Sedan dess har saker och ting gått fort för paret, och förutom att ha flyttat ihop på en gård utanför Örsundsbro har de även fått dottern Wilda tillsammans. Men sedan dottern kom till familjen har mycket förändrats. Nu berättar Caroline om den största skillnaden i hennes och Joacims relation.

Dottern Wilda

Efter Caroline och Joacims medverkan i Bonde söker fru hade paret sin egen dokusåpa. Dokusåpan hette Bondeparet och har visats på TV4 Play, och det var också där som de avslöjade att de väntade barn. I januari förra året visade de upp sin nyfödda dotter för första gången och sedan dess har man kunnat se Wilda följa med sina föräldrar i allt de gör.

Förändringen i relationen efter dottern

Men när man får barn blir ingenting som förut, och många gånger är det relationen mellan föräldrarna som får ta stryk. I en intervju berättar Hänt om den största förändringen i henne och Joacims relation efter att Wilda kom till jorden.

– Den största skillnaden är väl att förut kunde vi ge oss ut på kvällen spontant och sitta och mysa och göra spontansvängar och sådär. I och med att vi lever på landet så är det ju inte så att vi är ute och äter så mycket, utan det vi hade innan Wilda kom var väl att vi kunde åka iväg mer på kvällarna. Nu är man ju lite mer låst, säger hon innan hon fortsätter:

– Men relationsmässigt så tycker jag att vi har exakt samma starka band nu som vi hade innan Wilda kom och det tror jag vi har och tack att vi är så jävla duktiga på att prata med varandra.

Hon berättar att de redan innan dottern kom bestämde sig för att de aldrig skulle se henne som ett hinder.

– Vi har ju från dag ett varit bestämda med att Wilda är ju en del av oss nu, så det vi gör för ju hon följa med på. Sen är det klart att man inte kan göra allt i lika stor utsträckning som utan barn, men jag tycker att livet med Wilda är enkelt lättsamt och glatt.

När hon får frågan om hur livet som mamma är säger hon att hon nästan skäms över hur härligt hon tycker det är.

– Man får ju knappt säga det, att det går lätt känns det som. Det är ju tufft att vara förälder, det kommer ju ups and downs som det gör för alla andra, men Wilda är ju ett väldigt glatt barn. Det är klart att hon har sina dagar också, men hon är väldigt glad och lättsam, säger hon.

FOTO: TV4, TT

SENASTE NYTT!