Caroline Kejberts utseendeförändring – visar upp nya stilen

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert tog till sist steget. Efter mycket tveksam bestämde hon sig – och skaffade en ny frisyr. Det har fått hennes följare att tokhylla tv-profilen.
Slå på ljud

Det var i TV4-programmet Bonde söker fru som Sverige först fick upp ögonen för Caroline Kejbert. Det fick också tv-bonden Joacim Rickling, och sedan dess har de varit ett par. Därefter fick de ett eget program, Bondeparet, där tittarna fick följa parets liv på gården. De har också dottern Wilda, 1, tillsammans.

Nu visar Caroline Kejbert upp en ny stil! Hon har nämligen skaffat en ny frisyr.

”Jag har haft samma frisyr i 20 år”

På sin Instagram story delar hon med sig av stunden precis innan klippningen. Hon är uppenbart nervös, men ändå beslutsam.

”Okej, jag ska göra det här nu då”, säger hon i ett av klippen.

När frisören frågar om hon vill ta av det säger hon:

”Ja… Inte för kort nu! Jag har haft samma frisyr i 20 år”, säger Caroline Kejbert innan hon och frisören kommer överens om den nya längden.

”Pappa kommer börja gråta”, säger hon.

Senare under kvällen lägger upp resultatet på Instagram. Både Caroline och dottern ser nöjda ut över hur det blev.

”Wilda verkar gilla mitt nya kortare hår lika mycket som jag”, skriver Caroline Kejbert.

Och de är inte de enda två som tycker att resultatet blev toppen. I kommentarsfältet överöses hon av glada tillrop – och följarna verkar ha varit spända på att få se hur det blev.

 

”Jättesnyggt!!! Har varit så nyfiken. Ser fram emot fler bilder/filmer på dig och Wilda. Så kul att följa er, bästa kontot. Har liksom allt”, skriver en person glatt.

”Men lägg av vad bra du passar i det Carro! Så himla fint”, håller en annan med, och en tredje skriver:

”Jättesnyggt! Du har ju ett fantastiskt hår så både långt och kortare passar ju dig”.

Gamla bilderna

I sin blogg skriver hon också några ord om utseendeförändringen.

”Min mamma sa ‘Jag har faktiskt aldrig sett Carro klippa av sig håret’, åh så sant! Jag har haft samma frisyr så länge jag kan minnas. Eller ja, jag vågade ju ta ut svängarna lite i tonåren och dra till med lustiga färgsättningar och uppklippt frisyr med jordens midja nästan likt den klassiska ‘hockeyfrillan’”, skriver hon.

I blogginlägget visar hon också upp gamla bilder från studenten där hon har samma frisyr som hon haft fram tills nu.

”Men nu! Nu fick det ryka en gång för alla! Både Jocke och min pappa tyckte att jag skulle behålla längden (såklart) men nu kände jag att det var dags att förnya mig lite! Mycket nytt som händer i mitt liv detta året och med det även ny frisyr!”, berättar hon.

Innan hon avslöjade resultatet skrev Caroline Kejbert att hon var väldigt nervös över att byta frisyr efter att ha haft samma i tjugo års tid. Men att döma av följarnas reaktioner var det ingenting att oroa sig för.

Bild: Instagram

SENASTE NYTT!