Carolina Gynnings nya lyxlägenhet – se bilderna här

Carolina Gynning

Det var i början av juni som Carolina Gynning avslöjade att hon köpt en lägenhet i centrala Stockholm. Nu visar hon upp bilder från sån nyinköpta lyxlägenhet. Se här!

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 35, är nyblivna föräldrar. De två har varit ett par sedan 2019 och välkomnade en liten dotter tidigare i år, närmre bestämt i juni. Dottern har nu hunnit fylla en månad och föräldrarna verkar lyckligare än någonsin.

Carolina var dessutom gravid samtidigt som nära vännen och kollegan Carina Berg, 43, och när de fick reda på att båda hade en varsin tjej i sin mage var lyckan total. Detta berättade de om i podcasten Gynning & Berg.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg, sa Carolina då varpå Carina snabbt svarade:

– Jag älskar våra flickor.

MARKERING Hanna sätter ner foten efter hårda kritiken

Carolina Gynnings lycka med dottern: ”Min lilla fjärilsflicka”

Sedan dotterns ankomst har både Viktor och Carolina delat med sig av bilder på lilla Vilda som hon heter. För ett par dagar sedan beskrev Carolina sin kärlek för dottern. Det var under ett bildspel på Vilda som hon skrev:

”Kärleken jag känner för dig min minsta skatt! Så vackert att få vara din mamma. Min lilla fjärilsflicka.”

Bilderna uppskattades av följarna och vännen Carina Berg kommenterade:

”Lilla lilla sötnos!”

Flera tycker även att Vilda är lik pappa Viktor.

”Så lik sin pappa”, skriver en följare varpå en annan instämmer:

”Pappa upp i dagen.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynnings nya lyxlägenhet renoveras – se sovrummet

Carolina Gynning bor just nu ute på Ekerö i ett stort hus där hon är omringad av grönska och djur. På sociala medier delar hon ofta med sig av bilder på sitt vackra hem och hon verkar minst sagt trivas där hon är! Men i juni kom den oväntade nyheten att hon köptS lägenhet i stan, vilket Hänt rapporterat om tidigare.

”Gått och köpt mig en lägenhet”, skrev Gynning på Instagramstory då följt av:

”Vid Karlaplan!! Nu ska det målas och fixas!!

Anledningen till varför Carolina har köpt en lägenhet är inte känt. En tanke kan vara att Gynning ska bo närmare Viktor emellanåt, då de inte bor tillsammans.

Sedan köpet har lägenheten renoverats och nu står sovrummet klart. Detta var Gynning såklart snabb med att visa upp på Instagram.

”Hej finingar! Idag fick jag hjälp att hänga upp en lampa i sovrummet i min nya lägenhet”, skriver Gynning på Instagram följt av:

”Nu har jag inget överkast än och inga tavlor… Ja det är långt ifrån färdigt men det är en bit på vägen! Vill tacka min vän Lulu Carter för mycket bra tips och inspo, du är bäst”

Flera följare skriver sina reaktioner på hemmet, och det råder ingen tvekan om att de tycker Carolina har snygg stil: ”Asså hur snyggt!?!”, skriver en.

En annan skriver: ”Så vackert!!”

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om sista tiden i relationen med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists ord till Amadeus Sögaards flickvän Matilda

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Cornelia Nordström/Expressen/TT

Senaste nytt