LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings ilska mot SVT efter avslöjandet om årets julvärd

19 dec, 2021 
Gynning och Tareq Taylor
Häromveckan avslöjade SVT att Tareq Taylor är årets julvärd.
I podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva berättar Carolina Gynning om sina känslor kring att vännen Carina Berg inte fick frågan.
– Skandal, säger tv-profilen.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

Carolina Gynning, 43, har ett par händelserika år bakom sig. 2019 avslöjade hon att hon har hittat kärleken på nytt i societetssonen Viktor Philipson, 35. Trots att känslorna verkade vara starka kom paret med ett chockerande besked bara ett år efter relationsavslöjandet. De hade då bestämt sig för att gå skilda vägar.

Vid tillfället var Carolina ganska förtegen om situationen men det dröjde inte lång tid förrän hon och Viktor återigen var ett par. I augusti 2020 återförenades de och lyckan var total.

– Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, sa Carolina Gynning till Expressen vid tillfället.

Carolina Gynning och Viktor Philipsons dotter Vilda

Strax efter att Carolina och Viktor hittat tillbaka till varandra kom nästa stora besked från parets håll. I ett inlägg på Instagram avslöjade Carolina Gynning då att hon var gravid med deras första gemensamma barn. Sedan en tidigare relation med Alexander Lydecker, 41, har hon döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7.

Annons

Graviditeten flöt på relativt smärtfritt och i somras föddes Carolinas tredje dotter. Namnvalet avslöjade de intill den första bilden på flickan på Instagram.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning, skrev en överlycklig Carolina Gynning då.

Trots att Carolina och Viktor numera har barn ihop lever de fortfarande på olika håll. I en tidigare intervju har Carolina Gynning berättat om beslutet att vara särbor.

– Det är viktigt att ge varandra utrymme. Vill han gå ut med sina killkompisar eller jag med mina tjejkompisar, får vi göra det i fred, förklarade hon i en intervju med Hälsoliv strax efter Vildas födsel.

Carolina Gynnings känga mot SVT och julvärden Tareq Taylor

Carolina Gynning är inte bara flickvän och mamma till tre döttrar, hon är även en hårt arbetande konstnär och entreprenör. Hon driver dessutom den populära podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva, tillsammans med vännen Carina Berg, 44.

Annons

I podden pratar vännerna såklart om livet med sina barn, men även karriären. I det senaste avsnittet berättar Carolina Gynning vad hon egentligen tycker om att Carina Berg inte har fått frågan om att vara julvärd i SVT. Det hedersuppdraget har istället tv-kocken Tareq Taylor, 52, fått i år.

– Jag kan känna så här. Du är ju årets julvärd, enligt dig själv, och du kommer alltid vara årets julvärd.

– Absolut. Jag är din Arne Weise, instämmer Carina.

Det är uppenbart att Carolina Gynning är besviken på SVT för att vännen inte har blivit erbjuden rollen som julvärd, trots sina många år i rampljuset.

– Jag undrar varför SVT helt har glömt bort Carina Berg när det gället julvärd-skapet? Det har gått år efter år och Berg sitter inte där, vilket jag tycker är helt fruktansvärt negativt. Skandal, säger Carolina i podden.

– Skandal, svarar Carina Berg.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, discovery+

Annons