Därför är Viktor Philipson och Carolina Gynning särbos

Carolina Gynning och Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson fick nyss sitt första barn ihop, men paret lever fortfarande som särbos.
Nu berättar Carolina varför de har valt det.
Slå på ljud

Carolina Gynning, 42, är aktuell med Vem tror du att du är?, det nya släktforskningsprogrammet på Kanal 5. Sen är hon och Carina Berg, 43, tillbaka efter sommaruppehållet med podden Gynning & Berg – hittar sig själva, samt så designar hon smycken för Gynning design.

Allkonstnären blev också trebarnsmamma för drygt två månader sedan till dottern Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning som hon fick tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson. Vilda blir Carolinas tredje barn då hon har två från en tidigare relation med dåvarande pojkvännen Alexander Lydecker. Med honom har hon döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Carolina Gynning och Viktor Philipson lever fortfarande isär

Carolina har tidigare berättat att hon och Viktor är särbos, hon bor i sitt hus på Ekerö och han bor i en lägenhet i Stockholms innerstad. Några månader innan deras dotter föddes gick Carolina och köpte en lägenhet på Östermalm i Stockholm, men sedan dess har det varit tyst gällande det nya boendet. Då spekulerades det om att paret hade köpt lägenheten ihop för att bli sambos när dottern väl hade kommit. Paret bor fortfarande inte ihop och i en intervju med Hälsoliv säger Carolina att det inte heller är planen.

FINT Nya bilden avslöjar Filips återförening med Linn

Hälsoliv frågar Carolina om hon och Viktor fortfarande är särbos och då svarar konstnären att de bor fortsatt på varsitt håll och de tycker att det funkar bra, däremot ses paret hela tiden ändå säger hon i intervjun.

– Vi är hos varandra hela tiden och bor antingen i hans lägenhet i innerstan eller i mitt hus på Ekerö. När jag inte har mina stora barn tycker jag om att vara i stan. Så länge vi kan vill jag behålla båda boendena.

Hon säger också att hon tycker det är viktigt att båda ska få det utrymme de behöver.

– Det är viktigt att ge varandra space. Vill han gå ut med sina killkompisar eller jag med mina tjejkompisar, får vi göra det i fred.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda ord om Pernilla Wahlgrens hus i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Därför är inte Theo Wahlgren med i Wahlgrens värld

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!