Carolina Gynning och nyfödda dottern Vilda lämnar Sverige för Ibiza

Carolina Gynning

Carolina Gynning fick sitt tredje barn för lite drygt två månader sedan. Men nu har konstnären åkt till Ibiza med dottern utan pojkvännen Viktor Philipsson.

Carolina Gynning, 42, och pojkvännen Viktor Philipson, 35, blev föräldrar till en liten dotter på midsommarafton i år. Det är parets första gemensamma barn tillsammans. Carolina har två döttrar i ett tidigare förhållande Alicia, 9, och Adele, 8, med dåvarande partnern Alexander Lydecker, 40.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning var på Ibiza under graviditeten för en ritual

Carolina har sedan flera år tillbaka ägnat stor del av sin tid på den spanska semesterön Ibiza. Nu senast var hon där under graviditeten då hon skulle dit för att gå igenom en ritual för gravida, hon tog med sig sin egen mamma på ritualen och dokumenterade allting och la ut det på Youtube, och det hela var väldigt känslosamt för gravida Carolina som plötsligt bryter ut i gråt mitt under ritualen.

– Jag kommer skydda dig med hela mitt hjärta och all min styrka, och jag ska ge dig kärlek hela ditt liv, säger Carolina och måste sätta händerna för ansiktet.

– Jag känner dig så starkt, får Gynning fram trots att hon har gråten i halsgropen

Det är inte första gången Carolina visar upp sin förkärlek för det spirituella. Hon brukar dela med sig av när hon mediterar och visar upp sina kristaller.

Carolina Gynning visar upp sina kristaller från Ibiza
FOTO: Carolina Gynning/Instagram
Exklusivt
KÄRLEK Så stöttas Elin av nya pojkvännen efter turbulenta tiden

Carolina Gynning och yngsta dottern är på Ibiza

Nu är konstnären tillbaka på sin favoritö igen. Häromdagen la hon ut flera bilder från Ibiza på henne och yngsta dottern, när de bor på hotell och vistas på lyxiga poolområden. De två har åkt dit och njuter av lite semester, då dottern har en stark koppling till Ibiza tack vare ritualen när hon låg i Carolinas mage. Än så länge verkar det bara vara Carolina och Vilda som är där, inte hennes två andra döttrar eller Viktor.

Carolina Gynning och yngsta dottern på Ibiza
FOTO: Carolina Gynning/Instagram

Hänt har sökt Carolina för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter Kristin Kaspersens nya träningsbild

LÄS OCKSÅ: Emma Igelström har blivit mamma – visar upp sonen

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, Carolina Gynning/Instagram

SENASTE NYTT!