Carola Häggkvists nya kärleksavslöjande efter två år som singel

Carola Häggkvist

Sedan två år tillbaka lever Carola Häggkvist om singel.
Men nu avslöjar artisten en ny detalj om sitt kärleksliv.
”Det finns en”, säger hon.
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här
Slå på ljud

Carola Häggkvist, 54, är en av Sveriges mest folkkära artister och har hållit sig i rampljuset sedan hon slog igenom i Melodifestivalen 1991. Där tävlade hon med bidraget Fångad av en stormvind som hon sedan vann hela Eurovision song contest med.

För två år sedan separerade artisten Carola med dåvarande pojkvän Jimmy Källqvist och sedan dess har hon levt ensam.

Men nu avslöjar artisten nya detaljer om sitt kärleksliv!

Carola Häggkvist blev tvungen att hoppa av Let's dance

Carola har haft en tuff period där hon kämpat med diverse hälsoproblem. När hon var med i Så mycket bättre 2014 slets bland annat hennes ledband av under inspelningen, något som fortfarande har plågat henne.

Hon valde dock att avstå från en operation och tackade sedan ja till Let's Dance tidigare i år.

Det hela resulterade i att Carolas kropp inte klarade av den hårda träningen som ingår när man ska dansa i Let's dance och hon blev därför tvungen att hoppa av en bit in i säsongen.

När hon gästade Nyhetsmorgon i TV4 tidigare i år berättade hon om ett samtal med läkaren som fick henne att bryta ut i tårar.

– Jag var i okej form ändå innan där men det var när kramperna kom på nätterna och jag inte kunde sova och jag skulle ringa efter doktorn efter lite mer, någon slags magnesium-medicin, och han bara frågade "men är du okej? Är det bara det?” Och då kom liksom tårarna för jag hade ont väldigt mycket, och jag är sån som brukar bita ihop men till slut gick det inte, förklarade Carola då.

Carola Häggkvists nya kärleksavslöjande

Carolas kärleksliv har alltid varit ett hett ämne för det svenska folket, inte minst under tiden när hon var gift med Runar Sögaard som är pappa till hennes son Amadeus.

Ex-paret valde att gå skilda vägar för drygt tjugo år sedan och sedan dess har Carola bland annat haft en romans med den tidigare trummisen i rockbandet The Poodles, nämligen Christian ”Kicken” Lundqvist.

Efter uppbrottet från Kicken träffade hon ex-pojkvännen Jimmy Källqvist som hon separerade från för drygt två år sedan.

Sedan dess har den folkkära artisten fokuserat på sina barn och artisteriet, men nu avslöjar hon nya detaljer om sitt kärleksliv.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon om en främmande man som hon träffade på en tjejresa utomlands. Det är när hon får frågan hur kärlekslivet ser ut som hon svarar:

– Jag har några som har hört av sig och vill ses, men jag vet knappt vilka de är, jag måste veta mer och jag hinner inte just nu. Jag har inte napp på någon, men det finns en som jag vill kolla lite närmre på.

Hon fortsätter:

– Det var lite kul, vi var ute ett gäng tjejer och så... fast det var inte ens i Sverige. Han är inte ens svensk, så tjohoo...

LÄS OCKSÅ: Christer Sjögren om tuffa kampen under karriären: ”Nu dör jag”

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter Jesper Parneviks video på Mia

FOTO: Karin Törnblom/TT, Nyhetsmorgon/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN