Efter offentliga bråket – Carolas ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän

Pernilla, Carola och Christian

Carola och Pernilla Wahlgren har länge varit två av Sveriges främsta sångerskor.
Nu återförenas de för första gången på länge och Carola fick även den stora äran att träffa Pernillas kille Christian Bauer!
”Grattis Pernilla”, skriver Carola.

Pernilla Wahlgren, 54, och Carola Häggkvist, 55, har under årens lopp varit lite utav konkurrenter till varandra.

Vänskapen mellan de två sångerskorna går långt tillbaka i tiden. År 1991 tävlade de mot varandra i Melodifestivalen. Då tävlade Pernilla med sitt bidrag Tvillingsjäl och Carola ställde upp med bidraget Fångad av en stormvind. Carola gick då och vann hela tävlingen och fick då representera Sverige i Eurovision song contest.

I en intervju från mars 1991 berättade Pernilla om känslorna inför att tävla mot Carola.

– Jag tycker att det är jättebra låtar med i år faktiskt. Så det står nog inte bara mellan oss, jag tror det är flera som har chans, sa Pernilla då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla kritiserades för mobbning efter skämtet med Carola

I våras var det återigen "Mello"-sammanhang som förde de två folkkära sångerskorna samman. Carola var Sveriges ansikte utåt när vi skulle leverera våra röster i Eurovision song contest.

Carolas inslag började med teknikstrul och en arm kom in i bild för att rätta till hennes mikrofon. Det tekniska störningsmomentet gjorde att Carola kom av sig lite och i efterhand har hon ifrågasatt kameramannens agerande.

En person som tyckte att situationen var rolig var Pernilla Wahlgren. I en video på Instagram låtsades Pernilla spela in en synk när en arm kommer in i bild för att fixa hennes mick – precis som det blev i Carolas fall. I videon blir Pernilla uppenbart frustrerad över att armen kommer in för att rätta till mikrofonen och det slutar med att hon skriker "vafan då!" medan hon aggressivt puttar bort armen.

Skämtet gick dock inte riktigt hem hos hennes följare.

”Mobbning på hög nivå!!! Moget”, skrev en person då.

Exklusivt
Därför vägrar Doktor Mikael att fria till Lotta Engberg

Carolas första möte med Christian Bauer

Men nu verkar det skämtet vara ett minne blott för nu har de två artisterna umgåtts. Både Carola och Pernilla befinner sig nämligen uppe i Sälen för en härlig helg full av skidåkning och friluftsdagar. Pernilla fick överraskningsresan av sin pojkvän Christian Bauer, 55.

Självklart var Christian med på resan och när de sprang in i Carola på hotell Viktors så var det ett glatt återseende!

”Så mysigt att få lite tid i lugn och ro”, skriver Carola till en bild på henne och Pernilla.

CAROLA HÄGGKVIST, PERNILLA WAHLGREN

Carola och Pernilla njuter av varandras sällskap.

FOTO: INSTAGRAM

Carola visar även upp att hon nu äntligen fått träffa Christian. I en video bjuder Christian på sig själv och sitter och sjunger och dansar till låten Imagine – något som Carola uppskattar starkt.

”Grymt skön snubbe”, skriver hon och taggar Christian.

”Grattis Pernilla Wahlgren”, tillägger Carola.

CHRISTIAN BAUER

Christian underhåller sin flickvän och hennes tjejkompisar.

FOTO: INSTAGRAM

Carolas ord om mötet med Pernilla

Carola har även gjort ett inlägg på Instagram om mötet:

”Främling & Picadilly circus möts äntligen i lugnan ro tillsammans med Mona Lisas hemlighetsfulla leende på en pianobar uppe i Sälen i helgen! Vilken gullig och skön tjej hon är Pernilla! Så genuint glad för hennes skull med kärleken och för alla framgångar hon är med om nu. Helt otroligt vad tajming och ihärdigt arbete kan göra! Framför allt fint är det också att höra hon är så tacksam över sina barn och att de har det bra. ’Vi måste ta en bild innan du går’ - sa Pernilla som den självklaraste saken i världen. Javisst sa jag och sjönk ned i soffan. ”

Hon fortsätter:

”Vi ville nog båda två ge varann den space och respekt som man känner när man träffar någon som ’sitter i samma båt’ så att säga. ( Framför allt när man är på en liten mini semester och inte på en offentlig tillställning.) Men det var verkligen jättemysigt att hinna få samtala lite med varann både på frukost och middags häng tillsammans med goda vänner!”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas starka reaktioner – efter Pär agerande i Talang-kulisserna

LÄS OCKSÅ: Lassemans och Thereses bakslag med nya huset

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!