LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvists 14-åriga dotter Zoe visar upp nya utseendet

28 nov, 2023 
ZOE HÄGGKVIST, CAROLA HÄGGKVIST
I somras fick vi se Carola Häggkvists dotter Zoe i en helt ny tappning – nämligen i blont hår...
Nu visar hon upp sitt nya utseende!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Carola Häggkvist, 56, är mamma till sonen Amadeus Sögaard, 25, som hon har tillsammans med exmaken Runar Sögaard och dottern Zoe Häggkvist, 14 som hon på egen hand adopterade år 2012.

Nu för tiden är det bara Zoe som fortfarande bor hemma och de har bytt ut det lantliga livet i Steninge slottsby mot en lägenhet inne i stan.

”Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholms bo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’. Och har man glömt brödrosten i flytten så får man använda stekpannan! Det gick ju jätte bra. Zoe ville sova i lägenheten samma dag vi fick nycklarna så det var bara att ta kaffemaskinen under armen och det allra viktigaste och proppa in allt i bilen på väg till skolan och en stor fotografering för mig samma dag”, skrev Carola då på Instagram.

Annons

Carolas hektiska år med spelningar

Att Carola och Zoe numera är stadsmänniskor är något som de båda verkar uppskatta väldigt mycket.

– Jag sparar en massa tid nu, min dotter kan gå till skolan och... jag ville se lite folk, förklarade Carola för TT efter flytten till vindsvåningen i stan.

Det här året har varit hektiskt för Carola eftersom hon firar "40 år sedan Främling" och det hyllar hon med turnén Carola – 4 faces. Turnén är i fyra delar och innehåller gospel, rock, musikal och pop. Nu är hon inne på den fjärde och sista fasen som är gospel.

Zoe Häggkvist visar upp utseendeförändringen

Trots det intensiva schemat får vi ibland uppdateringar från Carola om hur hon och familjen mår. På sociala medier delar hon titt som tätt med sig av vardagslivet med dottern Zoe.

Annons

I somras kunde hon bland annat visa upp Zoes nya utseendeförändring. Då hade Zoe färgat håret blont och satt i hårförlängning. Nu senast kunde hon avslöja att Zoe skaffat pojkvän!

ZOE HÄGGKVIST
zoe.

Nu kan Carola återigen visa upp en ny förändring när det gäller Zoes utseende!

Från att ha varit blond har hon nu nämligen gått tillbaka till mörkbrunt!

ZOE HÄGGKVIST

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instgram

Annons