LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist bekräftar: 14-åriga dottern Zoe har pojkvän

25 sep, 2023 
Zoe och Carola Häggkvist
Carola Häggkvists dotter Zoe Häggkvist har skaffat pojkvän.
Nu delar Carola med sig av de första orden gällande kärlekslyckan i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Carola Häggkvist, 57, är en av våra mest folkkära artister. På senaste har vi även fått se att båda hennes son Amadeus Sögaard, 25, och dottern Zoe Häggkvist, 14, gått i sin mammas spår. Det var i början av 2022 som Amadeus gjorde sin musikdebut, annars är det stora fokuset fotboll.

Carolas stora lycka med dottern Zoe – överraskade publiken

När det gäller Zoe har hon länge dykt upp då och då och sjungit med sin mamma. Härom veckan chockade hon rejält när hon dök upp på Carolas konsert på Gröna Lund och överraskade publiken med att rappa en vers till sin mammas låt.

”You bring the sun out’ med Zoe Häggkvist! Här kommer rappen hon leverade på Gröna Lund på eget initiativ. Själv sjunger jag ’lite vingligt’ och blev så rörd mot slutet. Första gången vi spelade låten med bandet också”, skrev Carola i ett inlägg på Instagram efter dotterns framträdande.

Zoe Häggkvist har funnit kärleken – första orden om pojkvännen

Förutom musiken har Carola och Zoe ett gemensamt intresse för att kolla fotboll, i helgen var de däremot inte på match tillsammans. Zoe hade nämligen annat sällskap, det avslöjar nu Carola i ett inlägg på Instagram där hon bekräftar att dottern funnit kärleken.

Annons

”Wohoo Nu börjar det närma sig premiär nr … 3 !!! av mina 4 musikaliska ’ansikten’ detta jubileums år - deluxe… MUSIKAL, filmmusik och ballader. Bland det finaste jag gjort!! Njuter varje sekund. Biljetter på carolafesten.se. Provade några fina klänningar idag i Sthlm. Tyckte de satt riktigt bra! Och rätt stil för konserthusen också. Känns oerhört vuxet, moget, elegant, stilfullt och lite ’sassy’. Tack Sara att du öppnade butiken för mig idag. Enda dagen som både du & jag hade lite space i kalendern. Vilken utav klänningarna tycker Du bäst om? ( bild nr 7 är mina egna kläder för dagen - från Zara ) Tack Jaana för sällskapet idag medan Zoe var på fotboll på Friends arena med pojkvännen”, skriver Carola i ett nytt inlägg på Instagram.

FOTO: TT

Annons