ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dit vill Carola flytta med dottern Zoe – veckor efter lägenhetsköpet

21 feb, 2023 
CAROLA HÄGGKVIST, ZOE
Carola Häggkvist och dottern Zoe har nyligen köpt ett boende i Stockholms innerstad.
Men nu kommer Carola med ett nytt besked – bara veckor efter lägenhetsköpet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Maria Sur från MelodifestivalenBrand logo
Snabba frågor med Maria Sur från Melodifestivalen

Carola Häggkvist, 56, har ett fartfyllt år framför sig. Hon firar nämligen 40 år som artist och firandet drar igång redan på lördag i Melodifestivalen. Då ska hon nämligen stå för mellanakten och det förväntas bli något utöver det vanliga.

Senare under året fortsätter Carola med sin turné och firandet av att det redan gått 40 år sedan hon slog igenom med Främling. Hon kallar firandet för Carolafesten och hon ska hylla sin kärlek till musikstilarna pop, rock, gospel och musikal – och alla får sin egen turné.

Carolas glädjebesked – turnén får fler stopp

Det är redan stort intresse kring konserten. Faktum är att biljetterna redan sålt slut så nu har man förlängt turnén.

”Innan jul släpptes Carolafesten på Avicii Arena och biljetterna tog slut på mindre än två dagar. På allmän begäran kan vi idag stolt meddela att firandet av Carola inte tar slut där. Med start 19 april på rockscenen KB i Malmö och med närmare 30 konserter utspritt i Sverige och Norge kommer Carola att under hela året fira livet, musiken och 4 decennier i rampljuset. 4 musikvärldar ska celebreras under konceptet ”Carola 4 Faces”.”, förklarar Carola på Instagram.

Annons

Med andra ord är det mycket som händer nu för Carola. Men det är inte bara på det jobbmässiga planet som det är ruljangs. Förra veckan avslöjade Carola nämligen att hon och dottern Zoe, 14, flyttat till ett nytt boende!

”Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholms bo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’. Och har man glömt brödrosten i flytten så får man använda stekpannan! Det gick ju jätte bra. Zoe ville sova i lägenheten samma dag vi fick nycklarna så det var bara att ta kaffemaskinen under armen och det allra viktigaste och proppa in allt i bilen på väg till skolan och en stor fotografering för mig samma dag”, skrev Carola då på Instagram.

Dit vill Carola flytta nu – veckor efter lägenhetsköpet

De senaste åren har Carola och Zoe bott utanför Stockholm i ett stort och härligt hus med en lada som hon har konserter i. Men nu när de bor i stan blir det mycket som underlättar för dem. Carola behöver inte skjutsa runt Zoe lika mycket och hon får samtidigt se lite folk.

Huset i Steninge har de fortfarande kvar, då de hyr huset, men nu kan Carola avslöja att hon är på jakt efter något helt eget utanför stan.

– Jag tittar på gårdar utanför stan och har en massa saker jag vill göra. Jag behöver ett helt eget ställe där jag kan ställa upp mitt cirkustält, ha en sångskola för barn och unga i ena hörnet, en gudstjänst i det andra och en motorcykelträff i det tredje, säger hon till TT.

Hänt har sökt Carola Häggkvist.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons