LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolas dotter Zoe oigenkännlig – visar upp utseendeförändringen

05 jul, 2023 
Johanna Talamo
Zoe Häggkvist utseendeförändring
Schlagerdrottningen Carola Häggkvist bor tillsammans med dottern Zoe Häggkvist.
På Instagram kan man se Carola dela med sig av glimtar från vardagslivet - nu visar hon upp dotterns senaste utseendeförändring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist berättar om familjekrisen: ”Det var tungt”Brand logo
Carola Häggkvist berättar om familjekrisen: ”Det var tungt”

Carola Häggkvist, 56 har två barn, sonen Amadeus Sögaard, 25 som hon har tillsammans med exmaken Runar Sögaard och dottern Zoe Häggkvist, 14 som hon på egen hand adopterade år 2012.

På Carolas Instagram kan man se när hon titt som tätt delar med sig av vardagslivet med dottern Zoe. På senaste har Carola delat med sig av sökandet efter den perfekta bostaden till henne och dottern. Ett av kraven var att bostaden skulle ligga nära Zoes skola och nyligen fick vi ta del av nya bilder på den efterlängtade vindsvåningen.

Carola Häggkvist om dramat under Zoes adoption

Det var 2012 som Carola adopterade dottern från Sydafrika och Zoe var då tre år gammal. Men adoptionsprocessen var utmanande och det var nära att Carola inte blev godkänd på grund av sin ålder, för att bli beviljad i Sverige får man nämligen inte vara äldre än 45 år.

I en intervju med Aftonbladet förklarade hon att hon plötsligt blev meddelad av kommunen att det skulle krävas ett mirakel för att hon skulle bli godkänd, att det skulle vara nästintill omöjligt att hinna med alla möten som krävdes innan semestern som tillföll tätt före hennes fyrtiofemte födelsedag.

Annons

– Jag bröt inte ihop, utan blev nog mest chockad när de sa det. Sedan gick jag in på toaletten och andades djupt innan jag gick tillbaka in och sa att ”om ni bara kan hitta en lucka så lovar jag att jag med kortast möjliga varsel får ihop det nätverk av människor som ni vill träffa”, sade Carola till Aftonbladet.

Men mirakel kan ske och efter ett nätverksmöte slutade det lyckligtvis med att Carola blev godkänd som adoptivmamma åt sin älskade Zoe. År 2012 reste hon till ett barnhem i Sydafrika där Zoe bott sedan hon var fem månader gammal.

– Det var så stort, det är så stort. Det är vi nu. Vi har kanske inte samma färg på huden men vi har samma färg på blodet. Jag brukar säga till Zoe att jag inte är hennes magmamma utan att hon föddes ur mitt hjärta, sade hon då till Aftonbladet.

Carola visar upp Zoes utseendeförändring

Nu har det gått 11 år sedan Carola hämtade hem dottern Zoe som nu hunnit bli 14 år gammal. På sin Instagram har Carola de senaste åren allt oftare börjat dela med sig av bilder och kärlekshyllningar till dottern. Nu visar hon upp Zoes senaste utseendeförändring och skriver:

Annons

”Zoe. Puss my darling! Nu längtar en arbetande morsa något oerhört efter att få gosa med och pussa på sin dotter! Fast det e knappt så man får göra det nu längre när du är 14 år, blivit blond och är med goa vänner på Gotland. Hi hi (Första bilderna tagna för länge sen..) Men jag är så glad för din skull.”, skriver Carola och fortsätter:

”Såg sen jag att det var dubbel regnbåge när jag kom till middagsbordet. Och sen hade jag visst råkat skära köttet så att det blev till ett hjärta, helt ovetande. Sånt gillar man ju! Här regnar det med ömsom sol men det hjälper min pollenallergi att lugna sig. Så det är skönt. Och bonden får vatten till sitt jordbruk. Jag stannar upp i min aftonbön och nämner både dig och brorsan, vänner och de olika behov som jag tänker på i mitt hjärta. Tackar och lägger de uppdrag som väntar mig i de tryggaste av händer. Älskade dotter, önskar dig ett fortsatt härligt och spännande sommarlov där du är just nu. Snart så ses vi igen. Du finns i mitt hjärta. Och jag älskar dig, för alltid. Mamma.”

Inlägget har dessutom fått mängder av varma hälsningar från följarna som kommenterar Zoes nya look:

”Så vacker hon är”, hälsar en kärleksfullt.

”Fina Zoe!! Stor tjej”, skriver en annan.

”Woow såå himla vacker i blont hår”, säger en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons