ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist visar upp lyxiga lägenheten – bilderna inifrån

30 jun, 2023 
Johanna Talamo
Carolas bilder från lyxiga vindsvåningen
Carola Häggkvist avslöjade tidigare i fjol att hon köpt ett nytt boende till henne och dottern Zoe.
Nu delar hon med sig av bilder från den lyxiga vindsvåningen!
”Nu är min pärla redo för mina gäster att få avnjuta. Wohoo”, skriver Carola på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist berättar om familjekrisen: ”Det var tungt”Brand logo
Carola Häggkvist berättar om familjekrisen: ”Det var tungt”

Carola Häggkvist, 56 har under en tid letat nytt boende till henne och dottern Zoe Häggkvist, 13. Hon har bott med dottern i Steninge slottsby sedan 2018 och sommaren 2022 sålde hon sin älskade villa i Bromma. I samband med att hon lagt ut villan till försäljning så uttryckte hon att det var tufft att släppa taget om huset och alla minnen som var kopplade dit - trots att hon inte varit bosatt i villan på många år.

Idag – visning! Så många minnen i detta magiska hus! Här bjuder jag på några glada minnen inklusive pingis – inomhus. Blir nästan sugen på att behålla huset...” skrev hon då på sin Instagram.

Carolas husdröm som inte förverkligades

Jakten på den perfekta bostaden har kantats av upp-och nedgångar. Tidigare i fjol gick Carola ut med att hon hittat ett hus där drömmen var att kunna anordna spelningar på gården och uttrycka sin kreativitet.

Men efter att ha mottagit ett sms från grannen gick drömmen i spillror. Grannen hade uttryckt oro över att det var just Carola som eventuellt skulle flytta in och att det hade kunnat störa.

Annons

Jag fick rysningar. Det var mer attityden som störde mig då han inte ens frågade konkreta utvecklande frågor om konserttider, längd och antal osv. Jag vill inte behöva stå med mössan i hand och be om ursäkt till grannarna. Eller behöva be någon om lov längre!! Så jag avstod från gården och tog farväl av den på Bfredagskvällen.”, förklarade Carola på sin Instagram.

Carolas nya lyxiga vindsvåning

På Instagram förklarade Carola att målet har varit att hitta ett boende som låg närmare Zoes skola och att mycket tid har lagts på sökandet. Efter att husdrömmen gått i kras så fortsatte jakten och Carola gick på lägenhetsvisning och fattade direkt tyckte för en lägenhet. Efter visningen gick Carola ut med det glädjande beskedet att hon äntligen hittat det perfekta boendet för henne och dottern!

Annons

Första våningen. Typiskt mig som gick igång på första lägenheten jag såg i eftermiddag.”, skrev hon på sin Instagram.

Nu visar hon stolt upp sin vackra vindsvåning, återigen på Instagram:

”Nu är min pärla redo för mina gäster att få avnjuta. Wohoo. Blev så mysigt med de vackra olivträden på terassen. Och mina vita regissörs stolar jag köpte -18 som publik stolar i ladan i Steninge. Så bra med återbruk. Även mina underbara mattor från Affari som fortf hänger med. Faster Peggys kristall krona och mina musiker pallar jag hade på scen väääldigt länge sen. Njuter av att se att allt är iordning innan jag ska ut på vägarna och möta publiken i sommar! Måste få ordning runt omkring då. Snart klar.. men blir man det någonsin? Bilj på Carolafesten.se Kram C”, skriver hon.

Foto: Karin Törnblom / TT

Annons