LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvists nya lyxlägenhet – hit flyttar hon och 13-åriga dottern Zoe

17 okt, 2022 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har tidigare berättat att hon går i flyttankar.
Nu avslöjar artisten sitt nya lyxköp – nämligen en lägenhet till sig och dottern Zoe.
”Terass med taksol”, skriver Carola på Instagram.
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 56, är mamma till två barn. Tillsammans med före detta maken Runar Søgaard, 55, har hon sonen Amadeus Sögaard, 24. Dessutom är hon mamma till dottern Zoe Häggqvist, 13, som hon adopterade 2012 från Sydafrika.

Carolas avslöjande om flyttankarna

Amadeus är sedan flera år utflugen ur sitt bo men Zoe och Carola har sedan 2018 bott i Steninge slottssby. Innan dess bodde familjen i en villa i Bromma.

– Vem har inte drömt att en gång få bo i närheten av en vacker slottspark. Allt har sin tid och jag ser med stor förväntan på hur hela denna nya småstad med lantlig bykänsla kommer att bli en förebild för gemenskap, mångkultur och växande möjligheter, har Carola berättat för Sigtunabygden.

Annons

Nyligen avslöjade dock artisten att hon gick i flyttankar igen. På Instagram förklarade Carola att mycket tid lagts på att hitta ett nytt hem till henne och dottern då de ville bosätta sig närmare Zoes skola.

Som jag kollat på lägenhet idag! På nätet från tidig morgon så ögonen sved… Och nu i stan från förmiddag till kväll. Kul men galet tidskrävande… Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid Stadion. Spännande tider! 2-4 med balkong och gärna garage”, skrev Carola på Instagram story.

Första orden om nya boendet: ”Terass med kvällssol”

Nu står det klart att duon har hittat sitt nya boende. Även denna gång är det på Instagram som Carola avslöjar vad som skett i hennes liv. Det är inte bara musik och lägenhetsletande som är fokuset i Carolas liv, hon är även engagerad i mänskliga rättigheter och har på senaste engagerat sig ordentligt för de protesterande kvinnorna i Iran. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Carola att hon under söndagen tog en paus i demonstrationerna för att spendera tid med dottern Zoe.

”Framför allt behövde jag själv denna vilodag med min egna familj efter ett nästan omänskligt race mot klockan i flera veckor i sträck, då väldigt mkt hänt. Har bla köpt en dröm-lght i Sthlm i fredags, med terass med kvällssol!! Närmre Zoes skola. Inget mer tidskrävande sökande nu”, skriver Carola i inlägget.

Så spännande, stort grattis till er nya lägenhet!

FOTO: TT

Annons