BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist avslöjar flytten med dottern Zoe: ”Spännande tider”

09 okt, 2022 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist sålde i somras sin älskade villa i Bromma.
Sedan dess bor hon tillsammans med dottern Zoe i Steninge slottsby.
Nu avslöjar artisten nya flyttplanerna!
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Carola Häggkvist, 56, adopterade år 2012 dottern Zoe Häggqvist, 13, från Sydafrika. Dottern var vid tidpunkten tre år gammal. Idag, sedan år 2018, bor de två tillsammans i Steninge slottsby.

Hon har dessutom sonen Amadeus Sörgaard, 24 med före detta maken Runar Søgaard, 55.

Trots att hon redan 2018 flyttade ifrån villan i Bromma, så har hon inte riktigt kunnat släppa taget om huset. Men i somras berättade hon på sin Instagram att huset låg ute till försäljning.

Idag – visning! Så många minnen i detta magiska hus! Här bjuder jag på några glada minnen inklusive pingis – inomhus. Blir nästan sugen på att behålla huset...” skrev hon då på sin Instagram.

Husdrömmen som gick i kras: ”Jag fick rysningar”

Tidigare i år gick hon även ut med att hon var på jakt efter ytterligare ett hus där hon kunde få utlopp för sin kreativitet och bland annat anordna spelningar på gården.

Annons

I jakten på det perfekta huset så fann hon äntligen något av ett drömhus. Men drömmen gick snabbt i kras när hon fick ett sms av grannen där hon fick reda på att personen i fråga kände oro över att det var just Carola som skulle flytta in.

Jag fick rysningar. Det var mer attityden som störde mig då han inte ens frågade konkreta utvecklande frågor om konserttider, längd och antal osv”, berättade Carola i ett inlägg på sin Instagram.

Hon fortsatte;

Jag vill inte behöva stå med mössan i hand och be om ursäkt till grannarna. Eller behöva be någon om lov längre!! Så jag avstod från gården och tog farväl av den på fredagskvällen.

Något drömhus för Carola blev det alltså inte den gången.

Carola om den planerade flytten

Men nu verkar det vara dags igen. På Instagram berättar Carola att hon är på jakt efter en lägenhet som ligger nära Zoes skola. Det är alltså en flytt på gång för Carola och Zoe!

Som jag kollat på lägenhet idag! På nätet från tidig morgon så ögonen sved… Och nu i stan från förmiddag till kväll. Kul men galet tidskrävande… Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid Stadion. Spännande tider! 2-4 med balkong och gärna garage.” skriver Carola på Instagram story.

Hon visar även upp en bild från en lägenhet som hon var och kollade på och genast fattade tycke för. Om det är så att hon hade sådan tur och slog till på den första lägenheten hon kollade på får vi helt enkelt se!

Första våningen. Typiskt mig som gick igång på första lägenheten jag såg i eftermiddag.”

Så spännande för Carola och Zoe!

Carola visar bilder på lägenheten för följarna på Instagram.
Carola visar bilder på lägenheten för följarna på Instagram.
Artisten verkar ha förälskat sig i lägenheten.
Artisten verkar ha förälskat sig i lägenheten, trots att jakten på ett nytt boende bara har börjat.

FOTO: Hans Shimoda/TT

Annons