LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvists hus till salu – så mycket kostar lyxvillan

03 jul, 2022 
CAROLA HÄGGKVIST
Carola Häggkvist bor sedan några år tillbaka kungligt i Steninge slottsby tillsammans med dottern Zoe.
Nu säljer hon sitt älskade hus.
”Så många minnen”, skriver hon på Instagram.
Annons
Hör Carola och Bobbys sommarhälsningBrand logo
Hör Carola och Bobbys sommarhälsning

Carola Häggkvist, 55, bor tillsammans med sin dotter Zoe Häggkvist, 13, som hon 2012 adopterade från Sydafrika. Dottern var vid tidpunkten tre år gammal. Det var tolv år efter hennes skilsmässa med före detta maken Runar Søgaard.

Tillsammans med ex-maken fick de sonen Amadeus Sögaard, 24.

Nu är Carola och Zoe bosatta i Steninge slottsby sedan 2018 då flyttlasset gick från familjens villa i Bromma.

– Vem har inte drömt att en gång få bo i närheten av en vacker slottspark. Allt har sin tid och jag ser med stor förväntan på hur hela denna nya småstad med lantlig bykänsla kommer att bli en förebild för gemenskap, mångkultur och växande möjligheter, har Carola berättat för Sigtunabygden.

Drömhuset som gled ur händerna på Carola

Under våren blev det även känt att Carola är på jakt efter ännu ett hus – nämligen ett sommarhus där hon kan leva ut sin kreativitet genom att ha konserter på gården.

Annons

På sin Instagram berättar hon att hon hittat det perfekta huset för hennes ändamål, men drömmen gick i kras trots att allt med banken var klart och hon ledde budgivningen av gården. Hon fick nämligen ett sms från en av grannarna att personen i fråga kände oro över att det var Carola som skulle bli den nya grannen.

Jag fick rysningar. Det var mer attityden som störde mig då han inte ens frågade konkreta utvecklande frågor om konserttider, längd och antal osv” skriver Carola Häggkvist i ett inlägg på sin Instagram och fortsätter:

Jag vill inte behöva stå med mössan i hand och be om ursäkt till grannarna. Eller behöva be någon om lov längre!! Så jag avstod från gården och tog farväl av den på fredagskvällen.

Huset till salu – stora beslutet för familjen

Huset i Bromma som familjen flyttade ifrån 2018 för att bosatta sig i Steninge slottsby har Carola ännu inte kunnat släppa taget om helt. Under den här tiden har hon därför hyrt ut villan och det har alltså fortfarande kvar i hennes ägor.

Men nu ligger huset i Bromma ute till försäljning och visningarna är i full gång. Något Carola berättar om på sin Instagram.

Idag – visning! Så många minnen i detta magiska hus! Här bjuder jag på några glada minnen inklusive pingis – inomhus. Blir nästan sugen på att behålla huset...

Villan på 140 kvadratmeter ligger i skrivande stund ute för drygt 14 miljoner kronor.

Hänt har sökt Carola för en kommentar.

FOTO: Duygu Getiren/TT/Instagram

Annons