LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolas intima bild på sonen och flickvännen – efter tystnaden

10 sep, 2022 
Carola Häggkvist
Den folkkära artisten Carola Häggkvist är en stjärna på att dela med sig på sociala medier.
Men några som inte syns till lika ofta är sonen Amadeus och flickvännen Matilda.
Nu delar sångaren med sig av en ytterst ovanlig bild på sonen och hans flickvän.
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 55, har en lång och ikonisk karriär bakom sig. Hon slog igenom när hon som 16 åring tävlade i Melodifestivalen 1983 med låten Främling och sedan dess har hennes musikkarriär bara gått uppåt.

Det är på sångarens Instagram som vi får följa hennes fullspäckade liv med en succékarriär och sin vardag tillsammans med sina barn. Carola har sonen Amadeus Sörgaard, 24, tillsammans med ex-maken Runar Søgaard, 55. 2012 adopterade Carola sin dotter Zoe Häggkvist, 13, från Sydafrika – tolv år efter sin skilsmässa från Runar. Dottern var vid tidpunkten tre år gammal.

Carola Häggkvist födelsedagsfirande – med nära och kära

Nyligen firade Carola sin stora dag – hon fyllde nämligen 56 år. Artisten började redan fira dagen innan då hon begav sig ut på en SUP-bräda hållandes i ballonger med högklackat. Hela händelsen såg en aning svajigt ut och det var nästan så att hon ramlade av brädan.

Annons

Nu lämnar jag detta märkliga ’skit år’ bakom mig ( även fast det funnits en del ljusglimtar såklart ) Nu har jag blivit visare, dragit lärdom, blivit modigare och roligare. Nu får vinden visa mig vägen än mer även om det innebär att jag ska få paddla mig framåt på mage”, skrev hon på Instagram.

Carolas ovanliga på sonen och flickvännen – efter tystnaden

Nära och kära kom för att fira artisten. Hemmavid så firades Carola av dottern Zoe med ett mysigt födelsedagsuppvaknande och senare styrde sångaren firandet in till stan. Där hon mötte upp sonen Amadeus och hans flickvän Matilda Linderoth.

Som tidigare nämnt så är Carola en fena på sociala medier och hennes fantastiska födelsedagsfirande fick alla kära följare ta del av. I ett bildspel passade artisten även på att hylla alla som var med och firade hennes dag. Och några som fick ta plats framför rampljuset var Amadeus och Matilda, som vanligtvis inte syns till i hennes flöde. Helst Matilda som inte brukar synas på varken Carolas Instagram eller Amadeus.

Annons

Men det har nog inte undgått någon att Carola är ett stort fan av sonens flickvän och enligt bilderna så såg det ut som att hela gänget hade det trevligt tillsammans!

”Så gick denna dag mot sitt slut med månsken i ett av tornen i vackra Saltsjöbaden! Tack för en fantastisk dag på många vis. Tack till alla mina vänner och kollegor som har hört av sig och grattat. Och till alla följare! Jag blir varm i hjärtat. Tänk vad det ändå berör!”, skrev Carola på Instagram.

Carola Häggkvist
Screenshot från Carolas Instagram

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, INSTAGRAM, TV4

Annons