LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists visar upp hemliga mannen – lyckan avslöjad

05 okt, 2022 
Carola Häggkvist och Tinder-mannen
Carola har levt som singel under många års tid och längtan efter kärlek har hon varit öppen med.
Men nu delar artisten med sig av en bild på en man som kontaktade henne på Tinder.
Annons
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"Brand logo
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Carola Häggkvist, 56, är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon slog igenom i Melodifestivalen 1991. Där tävlade hon med bidraget Fångad av en stormvind som hon sedan vann hela Eurovision song contest med.

Framgångarna har varit många och just nu är hon aktuell med en julshow tillsammans med Måns Zelmerlöw, 36. Men det är inte bara musik som Carola brinner för, hon är även engagerad i mänskliga rättigheter.

Carolas nya bild med Tinder-mannen

Under onsdagen visade artisten sitt stöd för de protesterande kvinnorna i Iran. Även om det är ett tungt ämne som det hela handlar om så skedde något glatt under onsdagens demonstration. På Instagram berättar nämligen Carola om mötet med en potentiell Tinder-matchning.

Annons

”En liten rolig anekdot dock från onsdagens livsviktiga demonstration för Irans frihet var att när den var avslutat och folk började röra sig så kom det fram en skäggig man som sa med hög röst: ’Carola, du lajkade inte mig tillbaka på tinder..’ och skrattade med en lite vädjande och förvånad blick”, skriver Carola på Instagram.

Vidare avslöjar artisten att dissen mot mannen inte var medveten, det var bara Carola som hade missat.

”Oj, sa jag, där har jag knappt varit på flera år. Och det är inte bara du som har lajkat.. Det är ohållbart för mig att ens kunna följa upp. Ingen chans. Det får hända på nåt annat sätt! Han svarade och log att jag gärna fick lägga upp bilderna på honom. Så nu gör jag det! All lycka till med kärleken”, avslutar hon till en bild på sig och mannen.

Carolas Instagram
Carola med mannen.

Kängan till männen på dejtingapparna

Carola har tidigare varit öppen med att hon längtar efter kärleken och att hon testat dejtingappar som ett sätt för att finna den rätta. Tidigare har hon dock uttryckt sin besvikelse över mäns fotokunskaper.

”Haft över 10.000 likes på Tinder så det går ju inte att hinna titta igenom alla profiler.. blir ju helt villrådig. Och cirka en procent är kanske intressant att öppna.. man vill ju inte vara för snabb med att döma ut dem men de flesta män kan ju inte ta BRA BILDER!!”, skrev hon då på Instagram.

FOTO: TT/Instagram

Annons