Carola Häggkvist om dottern Zoes stöd – efter kampen i Let's dance

Carola Häggkvist & dotter Zoe

Tidigare i veckan kom besked att Carola Häggkvist valt att hoppa av Let's dance. Nu berättar hon om dotterns Zoes stöd – efter det tuffa beslutet.
– Tyckte det var så gulligt, säger hon.

Den nya säsongen av TV4:s succéprogram Let's dance är i full gång, och stora profiler som Carola Häggkvist, Martin Melin och Suzanne Axell har varit med och tävlat. Men under förra veckan kom beskedet att Carola valt att hoppa av tävlingen.

Nu berättar Främling-sångaren om dottern Zoes stöd i det svåra beslutet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför hoppade Carola av Let's dance

Efter beskedet om att stjärnan valt att hoppa av programmet kom ut till allmänheten la Carola upp ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon har drabbats av utmattningssyndrom. Artisten skrev bland annat att hon meddelat produktionen om att hon inte fått tillräcklig med återhämtning, men att hon helt enkelt fick något gensvar.

LÄS MER: Keyyo avslöjar starka känslorna för Hugo i Let's dance

”När man tappar aptiten och sömnen uteblir för att kroppen går på högvarv. Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas. Vart går gränsen? Hur långt ska man pusha sig? När ska man säga till att nu räcker det? Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget”, skrev hon då.

Under inlägget strömmade det in kärleksfulla kommentarer från följare och fans. Men det är inte bara fansen som har stöttat Carola genom den tuffa tiden. Även dottern Zoe har visat sitt stöd.

Dottern Zoes stöd till Carola

I en video på Instagram berättar artisten om en fin stund som uppstod för ett litet tag sedan.

– Som min dotter sa när hon såg mig sitta på sängkanten och vara lite blåslagen, med både plåster här och där och bandage och så vidare, så sa hon att "mamma, om du inte orkar dansa längre så kan jag kliva in i stället för dig och dansa med Tobias". Jag tyckte det var så gulligt, säger hon innan hon berättar vidare vad hennes svar till dottern var:

– Men du kanske är lite kort och jag tror inte de tar in barn och sådär. Och det är ganska tufft, så jag vet inte om jag skulle vilja att du gjorde det.

Hon skrattar åt tanken innan hon fortsätter:

– Men jag tyckte det var så gulligt att hon erbjöd sig. Att om du inte orkar mamma så kan jag kliva in och dansa istället för dig. Så söt.

Och i kommentarsfältet är det många som är imponerade över dotterns fina ord.

”Zoe. Så stort hjärta som tänker så fina tankar om mamma”, skriver bland annat en följare.

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlssons relation till Carola efter avhoppet från Let's dance

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström om att medverka i Doobidoo med Casper Janebrink

Senaste nytt