Carina Berg har fått barn med Erik Berg: “Obeskrivlig kärlek”

Carina Berg och Erik Berg bild på bebisen
Carina och Erik Berg har fått sitt första gemensamma barn.
Det var i augusti Carina Berg avslöjade att hon och maken väntar barn tillsammans.
Det var en svår kamp att bli gravid, men nu har äntligen parets bebis kommit till världen.
Annons

Det var i slutet av 2017 som tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon återigen funnit kärleken. Carina Berg och nya pojkvännen Erik Berg, fd. Johansson, 31. förlovade sig snart. Under vintern förra året bjöd de in till vackert bröllop i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Annons

Som man och hustru köpte de ett sommarhus i Stockholms skärgård – med ett visst renoveringsbehov. Tv-publiken har kunnat följa parets vedermödor i deras egna realityserie Drömkåken på Dplay.

I augusti kom nästa så nästa glada – och stora – nyhet. Carina Berg berättade att och Erik Berg ska bli föräldrar.

Annons

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg på Instagram.

Glädjebeskedet

“Obeskrivlig kärlek till dessa två kämpar”, skriver Erik Berg på Instagram.

View this post on Instagram

Obeskrivlig kärlek till dessa två kämpar❤️

A post shared by Erik Berg (@erik_berg) on

“Lilla Otto Berg”

Carina Berg har även hon uppdaterat om lilla familjens tillskott på Instagram. “Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skriver hon till sin bild.

Annons

Stort grattis till familjen och såklart till Erik på födelsedagen!

De nyblivna föräldrarnas kommentarsfält går varma med och gratulationerna väller in i rask takt. “Bästa födelsedagspresenten!!!”, skriver en. “Alltså grattis grattis grattis! Till bebis födelsedag o kämparna”, skriver en annan följt av flera hjärtan.

Uppförsbacke för paret

Carina Berg berättade i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva att också att kampen för att få barn inte har varit enkel. Graviditeten föregicks av flera missfall.

Annons

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, berättade Carina Berg i podden.

I Gynning och Berg hittar sig själva avslöjade parhästen och vännen Carolina Gynning att hon fått veta bebisens kön.

– Du vet ju vad det är för kön, sa Carolina Gynning.

– Det vet ju du med, svarade Carina Berg.

I slutet av oktober gästade Carina och Erik TV4:s program Efter fem där de intervjuades av Tilde de Paula Eby, 46. Där berättade Erik om känslorna kring gravidkampen med Carina Berg – speciellt som det är hans första barn.

– Det var jättejobbigt. Det var speciellt jobbigt att se Carina må dåligt över det också, men jag kände hela vägen att vi kommer lyckas och har man den starka tron så tror jag att det till slut löser sig, svarade Erik Berg.

Annons

Carina Berg har sedan tidigare sonen Holger, 9, ihop med ex-maken Kristian Luuk, 53.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…