Erik Bergs första ord om Carina Bergs gravidkamp

Gravida carina Berg och Erik Berg
För första gången berättar Erik Berg om sin och hustrun Carina Bergs kamp för att bli föräldrar.
– Det var speciellt jobbigt att se Carina må dåligt över det, säger han i TV4:s program Efter fem.
Annons

Det var i slutet av 2017 som tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 30. Strax därefter förlovade paret sig och för snart ett år sedan gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Annons

Efter bröllopslyckan tog makarna nästa steg i relationen och i somras blev Carina och Erik ägare till ett sommarhus i Stockholms skärgård. De glada nyheterna avlöste varandra och så i augusti avslöjade tv-profilen att hon och maken ska bli föräldrar.

Annons

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg till en bild på sig själv i bikini och växande mage.

Även Erik Berg la upp en bild på Instagram där han berättade om glädjen. På bilden står Carina och grillar korv.

”Hon grillar korv och kokar en liten plutt åt oss. Jag är bra tacksam över henne och livet”, skrev fotbollsstjärnan.

Carina Bergs stöd från Erik Berg

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättade Carina Berg mer om sin graviditet. Hon avslöjade att kampen för att få barn inte har varit enkel.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, säger hon.

Under den svåra tiden har hon haft stort stöd av sin make, Erik Berg, och Carina Berg uttryckte sin glädje över att han funnits vid hennes sida.

– Jag vet inte vad min man är gjord av, men han är någon slags under av lugn. Han har bara stått bredvid och klappat på mig och kramat mig i den här hormon-bergochdalbanan. Det har varit så himla skönt, för hade han freakat ur, också, då hade vi haft det jättespännande, säger hon.

Erik Berg om tuffa tiden

Nyligen gästade paret TV4:s program Efter fem som leds av Tilde de Paula Eby, 46. Hon frågar Erik hur allt har varit för honom och om det varit extra jobbigt då det här är hans första barn.

– Det var jättejobbigt. Det var speciellt jobbigt att se Carina må dåligt över det också, men jag kände hela vägen att vi kommer lyckas och har man den starka tron så tror jag att det till slut löser sig, svarade Erik Berg.

Annons

Sedan tidigare har Carina Berg sonen Holger, 9, ihop med programledaren Kristian Luuk, 53.

Efter fem sänds måndag till fredag klockan 17.00 på TV4 och på TV4 play. 

FOTO: TV4, TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…