Caitlyn Jenner avslöjar allt i nya realityserien "I am Cait"

Caitlyn Jenner öppnar upp dörrarna till sitt privatliv. I nya serien "I am Cait" får vi lära känna realitystjärnan bättre och uppleva hennes nya liv som kvinna.

Caitlyn Jenner, 65, blir näst ut att få en egen realityserie i Kardashian-klanen. I “I am Cait”, som börjar sändas i USA den 26 juli, visar Caitlyn, som tidigare hette Bruce Jenner, upp sitt nya liv som kvinna.

– Vi ska prata om allt. Vi ska göra massor av roliga saker för första gången. Vi ska shoppa för första gången. Kanske till och med göra lite killgrejer, som att köra motorcykel, för tjejer gör det också, säger hon i trailern.

https://www.youtube.com/watch?v=DwHolKOrW7w

Det var den 1 juni som Caitlyn Jenner visade upp sig som kvinna för första gången och sedan dess har hon hyllats över hela världen. Med den nya serien låter hon tittarna följa med bakom kulisserna, samtidigt som hon vill förklara hur det känns att vara född i fel kropp.

– Jag brukade klä mig i min systers klänningar och min mammas sjal. Jag visste inte vad jag gjorde, men att det kändes bra, berättade Caitlyn i en intervju med Diane Sawyer i våras.

Att medverka i tv är inget nytt för Caitlyn som, när hon levde som Bruce och var gift med Kim Kardashians mamma Kris Jenner, medverkade i familjens realityserie “Keeping up with the Kardashians”.

När Caitlyn hette Bruce Jenner var hon gift med Kris Jenner (t h), som är mamma till Kim Kardashian (t v). Foto: All Over Press

När Caitlyn hette Bruce Jenner var hon gift med Kris Jenner (t h), som är mamma till Kim Kardashian (t v). Foto: All Over Press

– Under åtta år spelade vi in 425 avsnitt. Jag tänkte hela tiden ”Herregud. Den enda riktiga storyn inom familjen är den jag döljer”, sa Caitlyn i intervjun.

För fler spännande historier, klicka här:

Åsa Vesterlund från ”Svenska Hollywoodfruar” akut till sjukhus: ”Gud, jag kommer att dö”

Rafael Edholm blir sambo med 22 år yngre Freja Kjellberg Borchies

Lotta Engberg slängde ut maken efter snedstegen: ”Hon är urförbannad”

SENASTE NYTT!