Här fångas Caitlyn Jenner på bild – och hon är snyggare än någonsin

Här fångas Caitlyn Jenner på bild – och hon är snyggare än någonsin

Snart förväntas hon göra sitt första offentliga framträdande som kvinna. Men redan nu rör sig Caitlyn Jenner på Los Angeles gator – och hon är snyggare än någonsin.

Det var för några veckor sedan som Bruce Jenner, numera Caitlyn Jennerfick sin efterlängtade vagina – ett sista steg i den efterlängtade och omskrivna könskorrigeringen.

Kort därefter släpptes det numera klassiska Vanity Fair-omslaget, fotograferat av världsberömda fotografen Annie Leibovitz – och Caitlyns liv som kvinna kunna officiellt börja.

Caitlyn Jenner tog en chic sväng på stan. Foto: Bulls

Caitlyn Jenner tog en chic sväng på stan – vacker som få. Foto: Bulls

Och det har det minsann gjort! Caitlyn förväntas göra sitt första stora offentliga framträdande under ESPY-galan i sommar, men är redan ute och rör sig på Los Angeles gator.

Härom dagen fångades hon på bild i ett par figurnära jeans, en svart blus, knähöga stövlar och en handväska från Elisabeth Weinstock. Håret var välfönat och naglarna målade i rött. I handen höll hon en take away-kaffe.

Alla spår av Bruce Jenner är borta. Foto: Bulls

Alla spår av Bruce Jenner är borta. Foto: Bulls

Men vägen till kvinna har inte varit gratis. Bokstavligt talat. Enligt Page Six och Radar Online landade notan för den långa korrigeringen av ansiktet på närmare 650 000 kronor. Och brösten kostade 82 000 kronor att skapa.

–Jag vill inte skryta men jag tror att hon är extatisk över resultatet. Hon har läkt ovanligt snabbt. Det har kanske att göra med att hon är en olympisk atlet, säger mannen bakom kirurgin, Harrison Lee, till tv-kanalen E!.

Caitlyn Jenner med plastikkirurgen Harrison Lee. Foto: Bulls

Caitlyn Jenner med plastikkirurgen Harrison Lee. Foto: Bulls

Caitlyn Jenner har, trots alla hyllningar och allt stöd, onekligen haft det tufft den senaste tiden – och på Twitter tackar hon en oväntat vän för allt stöd – nämligen “Orange is the new black”-stjärnan Laverne Cox.

 

FRÅN FÖRSTASIDAN