Bruce Jenner har fått sin vagina: "Är mycket nöjd med resultatet"

Efter en rad operationer, där bland annat hans manliga könsorgan omformats till en kvinnas, är Bruce Jenner nu reda att göra sin debut som kvinna i sommar.

Bruce Jenners debut som kvinna närmar sig. Nyligen kom nyheten att 65-åringen genomgått en åtta timmar lång operation för att slutföra sin könskorrigering.

– Operationen gick ut på att omforma Bruces manliga könsorgan till en kvinnas. Han var väldigt nöjd med resultatet, men insåg inte hur smärtsam återhämtningen skulle bli, säger en källa till Radaronline.

Bruce Jenner genomgick en operation för att ge sitt ansikte ett mjukare utseende. Foto: Stella Pictures

Bruce Jenner genomgick en operation för att ge sitt ansikte ett mjukare utseende. Foto: Stella Pictures

Trots den plågsamma återhämtningsprocessen lade sig Bruce nyligen under kniven igen. Den här gången var det ansiktet som skulle få mer feminina drag.

– Operationen genomfördes för att ge Bruces haka och käklinje ett mjukare utseende, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

Det går fort framåt nu, men det finns en anledning till det. Bruce vill nämligen kunna leva sitt liv som kvinna fullt ut lagom till att dokusåpan som följer hans förändring slutar sändas i sommar.

I samband med att serien börjar sändas i sommar kommer också de första bilderna på Bruce som kvinna. OS-medaljören kommer att pryda Vanity Fairs omslag med exklusiva bilder plåtade av världsberömda fotografen Annie Leibovitz, enligt Radaronline.

Andra läser också:

Hatet mellan ”Ex on the beach”-deltagarna: ”Jag har aldrig stött på en vidrigare människa”

Drottning Silvias stora sorg: ”Man gråter inombords”

”Mästarnas mästare”-vinnaren Danijela Rundqvist: ”Jag vill ha en bebis”

SENASTE NYTT!