TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Rafael Edholm blir sambo med 22 år yngre Freja Kjellberg Borchies

29 jun, 2015 
AvOla Brising
Rafael Edholm och Freja Kjellberg Borchies blir sambor. De bryr sig inte alls om den uppmärksammade ålderskillnaden.
Annons

I höstas kunde Hänt i Veckan avslöja att skådespelaren Rafael Edholm, 49, hade en ny kärlek i “Top Model”-vinnaren och modellen Freja Kjellberg Borchies, 27. De två blev ett par förra sommaren och i vintras visade Rafael upp henne offentligt på Elle-galan samtidigt som han stolt berättade för tidningen:

– Det här är min flickvän.

Freja Kjellberg Borchies och  Rafael Edholm har flyttat ihop. Foto: IBL
Freja Kjellberg Borchies och Rafael Edholm har flyttat ihop. Foto: IBL

Enligt vänner till paret har Rafael trånat efter Freja länge, men hon har in i det sista tvekat till att inleda en relation på grund av åldersskillnaden på över 21 år dem emellan. Skådisen är nämligen nästan exakt lika gammal som Frejas pappa, konstnären Jan Borchies, 49. Men nu har han tydligen lyckats övertyga Freja om att han är seriös och älskar henne. För i slutet av april, nio månader efter att de började dejta, flyttade hon hem till Rafael som bor i pittoreska och romantiska Gamla Stan i Stockholm bara några stenkast från slottet.

Annons

Rafael har sedan äktenskapet med Görel Crona, 55, sonen Gabriel, 16. Efter skilsmässan gifte han om sig med modellen Daga Lamy, 38, men även de gick skilda vägar. Därefter var Rafael under ett par år ihop med unga sångerskan Elin Lanto, 30. De separerade 2012 och nu håller han alltså på att bygga bo med Freja. Och vem vet? Om ytterligare nio månader kanske de har hunnit bilda familj också.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons