Åsa Vesterlund från "Svenska Hollywoodfruar" akut till sjukhus: "Gud, jag kommer att dö"

Stackars Åsa Vesterlund. Hollywoodfrun tvingades söka akut hjälp efter svår blödning på midsommarafton.

Åsa Vesterlund, 40, tvingades åka akut till sjukhus på midsommarafton. Det efter att hon kände att det var något i kroppen som inte stämde.

– Jag körde mig själv till akuten här i Palm Beach och det visade sig att jag hade en artär blödning. Så det blev akut operation. De opererade mig och stoppade blödningen, så nu dränerar de mig på blod, säger Åsa Vesterlund till Expressen.

Åsa Vesterlund på sjukhuset Palm Beach Gardens Medical Center. Foto: Instagram

Åsa Vesterlund på sjukhuset Palm Beach Gardens Medical Center. Foto: Instagram

Efter operationen låg “Svenska Hollywoodfruar”-profilen i tre dagar på Palm Beach Gardens Medical Center. Nu säger hon att en av orsakerna till blödningen antagligen beror på att hon har stressat för mycket.

– Jag är totalt slutkörd, men jag måste verkligen försöka ta det lugnt. jag är så glad att det inte hände i luften, det hade ju blivit panik om det hände i planet. Det var så sjukt, jag gick från att må hur bra som helst till att få panik. Jag kände verkligen “Gud jag kommer att dö”, jag kände verkligen det.

I skrivande stund går Åsa Vesterlund på tunga smärtstillande värktabletter. Exakt vad som låg bakom blödningen vill hon inte gå in på. I höst ska tv-profilen operera sig igen, denna gång i Sverige.

Åsa Vesterlund på vimmel i Stockholm. Foto: All Over

Åsa Vesterlund på vimmel i Stockholm. Foto: All Over

Den sjukdomsförföljda svenskamerikanskan har tidigare brottats med hälsoproblem. Under inspelningen av “Svenska Hollywoodfruar” 2010 diagnosticerades hon med hudcancer. Efter flera behandlingar var hon i princip cancerfri. Men 2014 upptäcktes sjukdomen på nytt. Under vintern var det tufft igen. Då skilde hon sig från maken och plastikkirurgen Darrin Frye. Men Åsa Vesterlund höll gott mod.

– Jag är lyckligt singel faktiskt. Jag har min hund, det räcker ju och sen finns det ju leksaker man kan använda om man känner för det, sa Åsa Vesterlund i Aftonbladet.

Läs mer om Åsa Vesterlund:

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: ”Cancern är tillbaka”

Tv-stjärnan avslöjar sitt värsta fylleminne: ”Jag vaknade upp i en sandlåda”

Åsa Vesterlund letar efter en spermadonator: ”Han får inte ha spinkiga fingrar”

SENASTE NYTT!