TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Åsa Vesterlund letar efter en spermadonator: "Han får inte ha spinkiga fingrar"

14 maj, 2015 
AvElisabeth Andersson
Åsa Vesterlund från "Svenska Hollywoodfruar" vill inte ha någon ny man, men hon skulle gärna vilja bli mamma i framtiden.
Annons

Åsa Vesterlund, 40, skilde sig i vintras från plastikkirurgen Darrin Frye, och hon är inte sugen på att träffa en annan man.

– Nej usch, jag vill inte ha någon ny nu. Konstiga ljud och jättestöriga saker, tänk om man skulle bli kär i någon som snarkar eller luktar konstigt. Jag är lyckligt singel faktiskt. Jag har min hund, det räcker ju och sen finns det ju leksaker man kan använda om man känner för det, säger hon till Aftonbladet.

Åsa vill inte ha någon ny man. Foto: IBL
Åsa Vesterlund vill inte ha någon ny man. Foto: IBL

Däremot vill Hollywoodfrun gärna bli mamma. Men Åsa Vesterlund lider av sjukdomen endometrios som gör det svårare att bli gravid och har opererats två gånger. Trots detta har hon fortfarande problem med ena äggstocken och måste opereras igen.

I “Svenska Hollywoodfruar” har vi fått se hur Åsa Vesterlund undersökt kvalitén på sina ägg och möjligheten att frysa ner dem inför en eventuell framtida graviditet. Men även om hon fryser ner äggen kvarstår frågan hur hon ska bli gravid.

Annons

– Ska jag ut på Stureplan och leta sperma? Det känns som att köpa grisen i säcken. I värsta fall får jag väl gå till en sån där spermabank. Undrar om man kan välja detaljer, han får inte ha spinkiga fingrar, det är min värsta skräck, och hår på tårna, säger Åsa Vesterlund.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons