Camilla Läckberg och Simon Sköld om bröllopsplanerna: "Vill vara tillsammans resten av livet"

Camilla Läckberg och Simon Sköld pratar om att gifta sig. Men det lär dröja. "Jag är gammeldags och vi har bara varit ihop i ett år", säger Simon till Expressen.

Camilla Läckberg, 40, och MMA-stjärnan Simon Sköld, 27, har varit ett par i ett år i sommar. De träffades under ett möte för en gemensam sponsor. Nu berättar Simon i en intervju med Expressen att det var kärlek vid första ögonkastet.

– När jag var på väg hem tänkte jag “shit, jag gillar henne”. Jag funderade på hur jag skulle kunna höra av mig. Men då hörde hon av sig till mig. Och att vänta är inte min grej, så jag frågade om vi skulle ses och hitta på något. “När”, sa jag. “I morgon”, sa hon. Jag tog med henne på en träningsdejt.

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Foto: IBL

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Foto: IBL

De är kärare än någonsin och Simon Sköld avslöjar att de talar om att gifta sig. Men än så länge har han inte friat. Och det kan ta ett tag – för Simon Sköld är nämligen väldigt gammeldags av sig.

– Jag vill vara tillsammans med Camilla resten av mitt liv, då måste jag sprida ut det lite grann. Vi har inte förlovat oss än. Hon har sagt att hon aldrig kommer att fria, så det blir jag som får göra det. Det gäller bara att komma fram till en bra plats och tid.

Ända sedan de blev tillsammans har åldersskillnaden på 13 år var flitigt diskuterad – och kritiserad.

– Det är tio år mellan mina föräldrar också. Fast där är det pappa som är äldre. Jag har aldrig tänkt på att det spelar någon roll. Mellan mig och Camilla skiljer det 13 år. Men jag tänkte aldrig på det. Sen, när vi märkte att vi gillade varandra, förstod vi att det var något folk skulle prata om. Jag förstår det inte, säger han.

Camilla Läckerg med exmaken Martin Melin. Foto: Stella Pictures

Camilla Läckerg med exmaken Martin Melin. Foto: Stella Pictures

Tidigare har Simon Sköld berättat att de även talar om att skaffa barn ihop. Simon Sköld är väldigt barnkär och därför väldigt glad över att få vara bonuspappa åt Camillas Läckbergs tre barn.

– De är fantastiska. Jag har alltid drömt om att få familj, och det gick ju väldigt snabbt. Det har varit överväldigande.

Camilla Läckberg var tidigare gift med kändispolisen Martin Melin som hon har sonen Charlie, 5, med.

Andra gillar:

Därför slutade Camilla Läckberg med Instagram

Camilla Läckberg säljer exmakens lägenhet: “Det är dags för Martin att stå på egna ben”

Martin Melin hånar Niclas Wahlgren: “Jag ligger inte på golvet i fosterställning och gråter”