Camilla Läckberg säljer exmakens lägenhet: "Dags för Martin att stå på egna ben"

Camilla Läckberg säljer Martin Melins lägenhet som han "fick" i samband med skilsmässan. "Det är dags för honom att stå på egna ben."

Nu är sötebrödsdagarna över för Martin Melin, 48. Lägenheten som Camilla Läckberg, 40, köpte åt honom i samband med deras skilsmässa är till salu.

– Nu är det dags för Martin att stå på egna ben, meddelar Läckbergs manager Christina Saliba.

Efter skilsmässan 2013 umgicks Melin och Läckberg flitigt. Men i höstas flyttade Läckbergs unga pojkvän kampsportaren Simon Sköld, 27, in hos henne och relationen mellan exmakarna blev mer ansträngd.

Nu väljer deckardrottningen att bryta alla ekonomiska band med exmaken. Lyan på Södermalm i Stockholm kostade Camilla 8,2 miljoner och uppgörelsen var att Melin betalade hyra till Läckberg. Han är glad över att få stå på egna ben.

– Hon får göra vad hon vill med den, men hon behöver väl den inte nu. Hon säljer den ju för att jag har hittat en annan lägenhet, så det är inget krångel. Den är bara lite dyr att hyra, om vi säger så, meddelar Melin till Expressen.

"Den var lite dyr att hyra", säger Martin Melin. Foto: IBL

“Den var lite dyr att hyra”, säger Martin Melin. Foto: IBL

Vinsten från lägenheten går till Läckbergs egna bolag. För Melin innebär flytten att han får det smidigare i vardagen. Kändispolisen flyttar till området Enskede strax söder om Södermalm.

– Det är en jättemysig trea. Den är perfekt logistikmässigt. Jag har min yngsta son boende hos mig varannan vecka och nu flyttar jag bara 200 meter från hans skola. Det är oslagbart. Läckberg och Melin har sonen Charlie, 5, ihop. Den första juli flyttar han in i den nya lyan.

– Jag ska ta min stapplande steg nu, skojar han på sin Facebook.

Läckbergs lägenhet är nu till salu för utpriset 7 975 000 kronor.

Andra läser:

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: ”Cancern är tillbaka”

Aina Lesse: ”Jag är sjukt nöjd med mina tuttar”

Våren är äntligen här – Madde och Leonore lekte i parken