LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aina Lesse: "Jag är sjukt nöjd med mina tuttar"

02 apr, 2015 
Hänt
Aina Lesse är inte helt främmande för skönhetsoperationer. Hon funderar på att fettsuga sina ben.
Annons

Aina Lesse, 22, känd från “Paradise Hotel” och “Realitystjärnorna på godset” har blivit en stor förebild för unga tjejer. Hennes Instagramkonto har på rekordtid fått nästan 300 000 följare och varje vecka delar Aina öppenhjärtigt med sig av livet för 80 000 läsare på sin blogg. Men Aina vill inte se sig själv som någon förebild.

– Jag blev känd genom “Paradise Hotel”, ett program där man låg i tv, söp och bråkade så jag känner inte att folk kan ha för höga krav på mig… Jag fattar inte hur folk kan vilja ta efter mig, säger Aina i podcasten Livshjulet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men hon försöker ändå dra sitt strå till stacken genom att lyfta frågor som feminism.

– Jag tycker det är viktigt att folk fattar vad feminism kan innebära och vad det är. Jag har fått mycket bra respons och det är jag glad för.

Aina och Idol-Ludvig är ett hett par. Foto: IBL
Aina och Idol-Ludvig är ett hett par. Foto: IBL

Desto sämre respons fick Aina när hon bloggade om sina läppinjektioner.

– Det var kanske lite onödigt att prova det, men man ska prova allt någon gång. Jag gjorde det tre gånger förra året, mest för att det är kul att förändra sig lite.

Annons

Hon är inte heller främmande för att gå vidare när det gäller skönhetsoperationer. Aina har redan nästa ingrepp i åtanke.

– Jag har funderat på att kanske fettsuga mina ben. Jag har aldrig varit kanonnöjd med mina ben och det känns lite tråkigt. Det begränsar en lite med kläder och självförtroende. Nu har jag tid och råd att göra det, varför ska jag inte?

Om det är en kroppsdel som Aina, till skillnad från många kvinnor, inte vill fixa så är det brösten.

– Jag är sjukt nöjd med mina tuttar så dem kan jag inte ändra på! Och jag vill inte göra botox och sådana saker.

Andra läser också:

 

Annons