Blondinbella har blivit mamma igen – det ska dottern heta

Blondinbella har blivit mamma igen – den här gången till en liten dotter.

Blondinbella, 24, som egentligen heter Isabella Löwengrip, och maken Odd Spångberg, 27, har blivit föräldrar igen. Idag, söndag, klockan 06.30 födde den populära bloggerskan och entreprenören en dotter på det privata sjukhuset BB Sophia som ligger på Östermalm i Stockholm, samma ställe som prinsessan Madeleine, 32, planerar att föda sitt andra barn på.

Den lilla flickan har hela tiden benämnts som “S” har fått namnen Sally Siri Spångberg. På Instagram skrev hon kort om babylyckan från BB:

“06.30 imorse kom vår dotter till världen! Allt har gått fantastiskt.”

Några timmar senare:

“Gillis sover i sin säng och lilla Sally sover i nestet bredvid mig i soffan. Ja det är Sally hon ska heta! Sally Siri Spångberg. Siri heter min svärmor. Och Sally tycker vi är världens coolaste namn och passar bra ihop med Gillis. Ni ska få en lång förlossningsberättelse imorgon, men just nu får ni bara en snabb update. Jag kan ju i alla fall berätta att det inte var en 2,9 kg bebis som ultraljudet hade visat på tidigare utan Sally väger 3490 g och är 50 cm lång. Alltså större än Gillis som vägde 3310 g och var 49 cm lång när han kom ut.”

11104135_10205406546595410_1960124918_n

Foto: Blondinbellas blogg

Förlossningen drog gissningsvis igång redan i fredags morse då hon drabbades av kraftigt illamående. På bloggen skrev hon att det är relativt vanligt att allt börjar så.

Foto: Blondinbellas blogg

Foto: Blondinbellas blogg

“Jag tror att denna förlossning blir långdragen, med Gillis gick allt så fort. Nu har jag haft sammandragningar sedan vecka 26. Och riktiga förvärkar sedan två veckor tillbaka. Nu är det inställningen som sätts på prov, jag tänker att jag inte värderar det som sker utan flyter med i kroppens takt.”

Odd och Isabella har blivit tvåbarnsföräldrar. Foto: IBL

Odd och Isabella har blivit tvåbarnsföräldrar. Foto: IBL

Makarna har sedan tidigare sonen Gillis som föddes den 19 november 2013. När Blondinbella blev gravid igen skrev hon om den enorma lyckan på bloggen:

“Tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla.”

Mer Blondinbella:

12 citat med Blondinbella vi bara vill glömma

Blondinbella ska få en dotter – här är 8 namntips

Blondinbella: “Jag vill inte vara en sådan mamma som mejlar redan från BB”

Blondinbella kissade på sig på flygplatsen: “Hela blåsans innehåll kom ut”

SENASTE NYTT!